I kada se pokaze da nehalem moze preko 6ghz sveces to lepo da prodas i kupis pravu stvar za sport koji volis😀 to je jednostavno jace od tebe, ne mozes juriti najbolje rezultate sa necim sto ne moze nikako da ih postigne, malo ces se igrati diviti i na kraju zaliti sto se rastajete tako brzo😛
Performanse ovog procesora su sasvim ok, samo ne znam šta ti pokušavaš da nama ovde objasniš? Kako je SuperPi pravi i jedini pokazatelj računske snage floating point jedinica, kako CB10 je jedini realni pokazatelj kako CPU radi prilikom rendera i šta ti ja znam sve. Da se razumemo nešto, mainstream testove poput tih, koji ne samo da nisu optimizovani za novije procesorske arhitekture, čak su i algoritamski nakaradno napisani. To naročito važi za SPi, a pitaj i Audia šta misli o tom programu.@drfedja
Znam ja dabi ova tema bila tako idilicno PII hvalospevna bez mene😀 eto cak je i dule na kraju priznao da se divi (divite) procesoru zbog cene, sto znaci da su performanse u drugom planu😛 kako sam to vesto izvuko iz vas😛😀
montey kad ovaj procesor krece u prodaju? kad pada NDA?
@monteboy
Ako bude isao u -120 i preko 6ghz, sta god ti govorio sada na kraju ces ga kupiti, to je tako jasno da jasnije ne moze da bude🙂 sumnjam da ce te 1600e spreciti da pojuris neko spi zlato:-devil-:
Hvalospevna je tema zato što je sada na AMD procesorima moguć overklok isti, ako ne i bolji nego na izvikanim Intelima ! :d
stigao J&W 790GX Extreme , mogu vam reci da sam retko video ovako cisto odradjenu plocu. -> dual bios , dugmat na ploci za poweron i reset , 790GX OC chipset a cena 125€
u iscekivanju Phenom II..... wait .... wait ... wait ...
Ja mislim da je prosao nda,
dobro nam doso:wave:Pozdrav svima! :wave:
Ovo je moj prvi post na ovom forumu za 5m.
I ja jedva cekam phenomII...
Na tom testu mi je mnogo sumnjivo skaliranje u CB... samo 3.57x? Los BIOS/ploca ili ..?
ISUSE!!!:zgran::zgran::zgran:
Pa rezultati im nisu nista narocito, doduse, L3 na 1.8 Ghz i memorija na 800 CL5.
I Fedja ce uskoro dobiti tu plocu i 940-cu na test, pa cemo da vidimo ko je bolji sportista 😉
I Fedja ce uskoro dobiti tu plocu i 940-cu na test, pa cemo da vidimo ko je bolji sportista 😉
Fedja je majstor na svoj nacin .....
Moja malenkost na svoj !
U svakom slucaju AMD is back..........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari