I kada se pokaze da nehalem moze preko 6ghz sveces to lepo da prodas i kupis pravu stvar za sport koji volisto je jednostavno jace od tebe, ne mozes juriti najbolje rezultate sa necim sto ne moze nikako da ih postigne, malo ces se igrati diviti i na kraju zaliti sto se rastajete tako brzo
![]()
Performanse ovog procesora su sasvim ok, samo ne znam šta ti pokušavaš da nama ovde objasniš? Kako je SuperPi pravi i jedini pokazatelj računske snage floating point jedinica, kako CB10 je jedini realni pokazatelj kako CPU radi prilikom rendera i šta ti ja znam sve. Da se razumemo nešto, mainstream testove poput tih, koji ne samo da nisu optimizovani za novije procesorske arhitekture, čak su i algoritamski nakaradno napisani. To naročito važi za SPi, a pitaj i Audia šta misli o tom programu.@drfedja
Znam ja dabi ova tema bila tako idilicno PII hvalospevna bez meneeto cak je i dule na kraju priznao da se divi (divite) procesoru zbog cene, sto znaci da su performanse u drugom planu
kako sam to vesto izvuko iz vas
![]()
montey kad ovaj procesor krece u prodaju? kad pada NDA?
@monteboy
Ako bude isao u -120 i preko 6ghz, sta god ti govorio sada na kraju ces ga kupiti, to je tako jasno da jasnije ne moze da budesumnjam da ce te 1600e spreciti da pojuris neko spi zlato:-devil-:
Hvalospevna je tema zato što je sada na AMD procesorima moguć overklok isti, ako ne i bolji nego na izvikanim Intelima ! :d
stigao J&W 790GX Extreme , mogu vam reci da sam retko video ovako cisto odradjenu plocu. -> dual bios , dugmat na ploci za poweron i reset , 790GX OC chipset a cena 125€
u iscekivanju Phenom II..... wait .... wait ... wait ...
Ja mislim da je prosao nda,
dobro nam doso:wave:Pozdrav svima! :wave:
Ovo je moj prvi post na ovom forumu za 5m.
I ja jedva cekam phenomII...
Na tom testu mi je mnogo sumnjivo skaliranje u CB... samo 3.57x? Los BIOS/ploca ili ..?
ISUSE!!!:zgran::zgran::zgran:
Pa rezultati im nisu nista narocito, doduse, L3 na 1.8 Ghz i memorija na 800 CL5.
I Fedja ce uskoro dobiti tu plocu i 940-cu na test, pa cemo da vidimo ko je bolji sportista
I Fedja ce uskoro dobiti tu plocu i 940-cu na test, pa cemo da vidimo ko je bolji sportista![]()
Fedja je majstor na svoj nacin .....
Moja malenkost na svoj !
U svakom slucaju AMD is back..........
I Fedja ce uskoro dobiti tu plocu i 940-cu na test, pa cemo da vidimo ko je bolji sportista![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari