monteboy
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.07.2004
- Poena
- 410
Crysis warhead 12x10 sve na high
Graficka je Radeon 4870
P.S Ovaj rez je samo za PCB-a
pokidao si rez PCB'a na 4300 MHz i 790GTX na default
Crysis warhead 12x10 sve na high
Graficka je Radeon 4870
P.S Ovaj rez je samo za PCB-a
@CooLa
Molim jedan podatak koji vjerujem zanima i ostale male overklokere, a koji se nigdje ne pominje...
Koliko moze Phenom 2 na def. V?
Oko 3.5 - 3.6 Ghz.
Oko 3.5 - 3.6 Ghz.
A kakav bi ti SS ? :dTema od 1000 i kusur poruka nema nijedan (ponavljam NIJEDAN) dostojan SS za kojim bih rekao, au je*ote evo vreme je da se vratim na AMD.
O cemu ti pricas, kakvim losim opravdanjima ? :dSvaka cast Monteboyu i Drfedji koji se svojski trude da pomocu madjinicarskih trikova, losih opravdanja i non-stop replyevima koji nemaju veze sa nama smrtnicima, odrze ovu temu zivom, ali bojim se da bez rezultata koje publika zeli da vidi, nema nista od toga. Jos jedna kobasicarska tema ali sa svega 2-3 ucesnika i jos jednim kojeg je korporacija uzela pod svoje![]()
1000 CL4 4-4-4-12 je dobro setovanje, ali za to je potrebno setovati ram na 800 Mhz u BIOS-u, latencije i overklokovati HTT.Kakva bi setovanja memorije pri tom taktu trebala biti dovoljna za da bi malo CPU iskočio iz "dremeža" ?
DDR2 1000@4-4-4-12 bi trebalo biti OK ili treba juriti još bolju memaru?
A kakav bi ti SS ? :d
Realno gledano, onaj ko ima vec Intel Q9xxx ili pristojnu plocu za Intel platformu, nema razloga da sve to prodaje da bi kupio AMD, osim ako mu eto zbog nekih stvari vise odgovara AMD platforma.
Tema od 1000 i kusur poruka nema nijedan (ponavljam NIJEDAN) dostojan SS za kojim bih rekao, au je*ote evo vreme je da se vratim na AMD.
Svaka cast Monteboyu i Drfedji koji se svojski trude da pomocu madjinicarskih trikova, losih opravdanja i non-stop replyevima koji nemaju veze sa nama smrtnicima, odrze ovu temu zivom, ali bojim se da bez rezultata koje publika zeli da vidi, nema nista od toga. Jos jedna kobasicarska tema ali sa svega 2-3 ucesnika i jos jednim kojeg je korporacija uzela pod svoje
Dajte bre neke normalne rezove
Pored igranja na PC-u, najvise ga koristim da HDD kopiranje ogromnih fajlova sa jednog na drugi, RAR itd.
U odnosu na dual core, quad donosi neka ubrzanja u igrama. Ruku na srce, nisu bas mnogo velika, ali u svakom slucaju ti se vise isplati da kupis bolju graficku nego quad core CPU, ako samo igras igre. Sa dual core procesorom, ako je dovoljno klokovan, sigurno je da nece biti igre koja ce raditi lose, pod uslovom da imas adekvatnu graficku kartu.Kao neko ko je je na dual core, ne vidim ni jedan razlog da predjem na Phenom, a pogotovu na neki od ovih Intelovih quadova. Mada ne bih imao nista protiv da me ubedite da mi za 8800GTX treba PII, i da ce me upgrade tj. prelazak sa ove Intel platforme izaci koliko i kupovina novog cetveroglavog Intel procesora, ali ja dosada jednostavno ne umem da izvucem taj zakljucak, ili me kao prosecnog korisnikika niste dovoljno motivisali .![]()
Za to ti je dovoljan i Sempr0n. :dPored igranja na PC-u, najvise ga koristim da HDD kopiranje ogromnih fajlova sa jednog na drugi, RAR itd.
Ovo sto si napisao bilo bi sasvim ok da si kojim slucajem napisao da mislis na mene, nebitno sto ti konstatacija nije tacna. Ne prilici coveku tvojih godina i tvoje inteligencije da daje komentare na ovaj nacin.Ovde judi predstavljaju kao neuspeh stabilnu frivenciju od 3.8 GHz dok su tim istim likovima kad ukljuce HT na njihovim intel quadovima gotovo iste frikvencije kraj.
mislim da je veci problem to sto se pricalo kako P II radi opusteno na 4GHz na vazduhu i kako se vozi crysis na 6GHz pod LN2mOvde judi predstavljaju kao neuspeh stabilnu frivenciju od 3.8 GHz dok su tim istim likovima kad ukljuce HT na njihovim intel quadovima gotovo iste frikvencije kraj.
E sad ako je nekome satisfakcija da ima 100 MHz veci stabilan klok za svaki dan a da zbog toga pljune duplo vise novca neka izvoli ..... Volio bih da nam i pokaze na primeru koliko tih 100 MHz oseca u realnom radu.
mislim da je veci problem to sto se pricalo kako P II radi opusteno na 4GHz na vazduhu i kako se vozi crysis na 6GHz pod LN2
Pa i 2250 Mhz za northbridge je smesno. Deneb moze da natera i 2800 Mhz za nb, a tu se tek vide pravi rezultati. Drugo, bolje DDR1333 na York-u nego DDR2.
mislim da je veci problem to sto se pricalo kako P II radi opusteno na 4GHz na vazduhu i kako se vozi crysis na 6GHz pod LN2
mislim da je veci problem to sto se pricalo kako P II radi opusteno na 4GHz na vazduhu
Procesor jos nije zvanicno predstavljen i pusten u prodaju a ti vec tvrdis da nece na 4Ghz.A da su ljudi vozili Warhead na 6Ghz Phenomu hladjenom sa LN2,jesu vozili su
.
- laz i neistina je da Phenom II radi na 6 GHz .....
- Phenom II nece biti sposoban da se nosi ni sa Q6600 a kamoli sa Q9550
- taj cpu ce da nestane u prasini koja se oko njega digla.
Ej BRE LJUDI. 3,84 GHz na 40c sa TRUE-om, to je odlicno... Ne znam sta bi ste vi hteli!
Svejedno, znaci da ipak nije samo Phenom oskudevao sa brzinom memorije, nego su i Jorki i Nehajem.
Ljudi , sinula mi jedna ideja ovako iz neba
Rekoh ako ovaj CPU voli toliko niske temperature daj da vidimo gde su mu fizicke granice.
Sta mislite na ideju da se predstavi test Phenom II procesora na tecnom helijumu ?
-273°C ili ti absolutna 0![]()
![]()
Montoja koji si ti plagijatornegde sam pročitao da će AMD da svom sledeće iventu to da proba :-devil-:
Montoja koji si ti plagijator![]()
![]()
btw mozda ce i CPU da radi, tj vrlo verovatnoIpak bojim se da bi ploche uletale u opasan CB (koliko god da se uradi dobra izolacija). Da ne pominjm shto ce pinovi odpadati sa CPU-a (osim ako AMD nije poradio i na tome i to treba proveriti).
Juche sam prichao o tome sa par momaka sa foruma. Treba probati, pa nek crkne ako nije spremno :smoke: . Bilo bi zanimljivo videti kako bi procesor dalje nastavio da skalira sa porastom temperature tj padom. Mozda bi se i oborio rekor italijana za max clock CPU-a...
@monteboy kad bi mogli ocekivati tvoj test? Nadam se da ces odraditi jedan na vazduhu.
*** kakav je fanboyizam zastupljen na ovom forumuCim covijek nesto "lose" napise o AMD-u ispada da je Intel fanboy. Mnogo ste cudni ljudi.
@monteboy kad bi mogli ocekivati tvoj test? Nadam se da ces odraditi jedan na vazduhu.
@CooLa mozes li mi reci kolika je temp u load-u?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari