jasno. ali moj apoenta je bila da ako ekipa programera koja sa finasira preko donacija, može da ubaci Mantle u mašinčinu kakva je CryEngine 3, onda to ne bi trebalo da bude ni skup ni mukotrpan posao za mnogo veće i bogatije studije. Zar ne?
A sto se implementacije kod ostalih studija tice... nije ovo za svakoga. Jest da je posao relativno lagan [2 meseca posla za 1 programera], ali ne interesuje mnoge da se cimaju oko PC-a. Nadam se da ce Epic, Cryengine i ostali veliki PC focused timovi prihvatiti mantle [Metro developeri, Witcher ekipa...].
Balázs also talked about some other things regarding PhysX, and made a comment about AMD’s latest API, Mantle. From the looks of it, and even though Balázs believes that Mantle is a great idea, The Witcher 3 will not support it.
Andrerson rece da su sami trazili da rade Mantle, nikakve pare nisu ni trazili ni dobili. Kao kad je ubacio Mantle podrsku u Frostbite3 za BF4, taj API je postao standardni deo enginea. Sve ostale igre ce ga dobiti "besplatno". Jos ce se jedino potruditi da odrade dodatnu optimizaciju Garden Warfare-a za bas slabije kompove [laptopove] sa GCN GPU-ovima.
jasno. ali moj apoenta je bila da ako ekipa programera koja sa finasira preko donacija, može da ubaci Mantle u mašinčinu kakva je CryEngine 3, onda to ne bi trebalo da bude ni skup ni mukotrpan posao za mnogo veće i bogatije studije. Zar ne?
Mislis da ce MS da se zabrine i da nesto uradi po pitanju DXa ako Mantle nije na zavidnom nivou sto se tice performansi, skalabilnosti i rasprostranjenosti? Perofrmanse Mantle-a su veoma bitne, nemojmo se zavaravati.ti izgleda ne shvatas poentu mantle-a, a to je da se napusti raspali directx koji decenijama koci mogucnost igranja na ne windowsu. mene apsolutno ne interesuju perfotmanse mantle-a, sve da su iste ili do 20% nize od directx-a, ne smeta mi, to sto su vise je samo bonus. primarni cilj je da sikaniramo windows...
ni ne treba da se zabrine i popravlja ga- sto pre propadne to bolje po sve nas![]()
shvatili smo da je nvidia bolja, ne trebaju nam grafici![]()
AMD Eyefinity configurations utilizing portrait display orientations are currently not supported by the Mantle codepath in Battlefield 4™
Jedva sam čekao vikend kad ono:
![]()
Pa stavi monitore u landscape...
Da li ovo znači da bi sa mojim matorim quadom na 3.4-3.8 GHz (mozda i 4) mogao solidno iskoristiti neki R280X ili R290?
Status of the project is that it’s coming along well, after a long period of inactivity. Many games get to title screens though don’t draw much. I’m really hoping AMD gets its shit together and releases Mantle soon, as that will make emulating the GPU related things significantly easier.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari