Šta je novo?

AMD Athlon X2 5000+ Black Edition

e ali moracesh i napojnu da menjash znash,posto je to potrebno AKO NISI ZNAO :D:D:D:D
-Ne Mislim Nista Lose Nego Budimo Realni :D:D:D:D

"ovo je jos nizak rezultat za taj procesor"

Sigurno moze i na 5000 MHz, nezove se dzaba 5000+ :d

Samo meni nije jasno kako takav lik moze da moderator :S:

Evo josh jednog threada za smejanje :)

5000+ Black by Darko1

Poslednja izmena:
Kao sto decko kaze:
"Ne bih Da Ulazim U Raspravu Al Vidi Se Da Niste Jaki Na Polju Hardware-a":d:d

Sto ste bre ljubomorni kad neko postavi Univerzum Rekord....:D:D :p
HAhahahah...

stormwatch153 imash priv poruku, kad smo vec kod frikova iz subotice ;)

nego, jel ima neko validan rekord na vazduhu za 5000+ BE ? ja sam ga terao na 3.4Ghz, uz pomocne ventilatore

Freakova ima po celoj zemlji, ne iskljuchivo u Subotici ili negde drugde...kakvih se sve dijabola mozesh nagledati po Beogradu e to je tek fenomen...:d

Posto dosta vas ima kombinaciju 5000+BE i 8800GT, zamolio bih nekoga da okaci rezultate u 3dmarku 06 . Da li prelazi 10000? I kako se ponasa u igrama ta kombinacija , u rezolucijama do 1280x1024? Tera li sve preko 30 frejmova na max. setovanjima (pretezno me zanima DIRT i Crysis)? Da li bi ja mogo 3200MHz sa mojom plocom i napajanjem i recimo tim Hypertx2 ako je tih a dobar? I konacno da li mi se isplati ovaj Upgrade u ovom trenutku, posto dolaze Phenomi x3 sa B3 jezgrom. Ja bi samo da mi ovaj 8800GT radi punom snagom.

jer u redi HT link 1200mhz ili je bolje da se spusti na 1ghz
konfiguracija iz potpisa

Ovako , ja bi hteo da kupim ovaj AMD 2x 5000+ back editon dual core 64 , pa me interesuje sta mi treba uz njega , jer mi svi kazhu drugachije

znachi koja matichna polocha?grafichka? i kakvo hladjenje ...
ja sam gledao kod nas ovaj processor je od 63-91 eura ! ...
hvala

Poslednja izmena:
Ploča:
Biostar TA770
ili
Biostar TA780 (ako ti treba integrisana grafika i / ili ako model 770 ne možeš da nađeš)
Grafička, u zavsinosti šta će biti glavna primena comp-a, neki GeForce 8800 će biti sasvim dovoljan za veliku većinu stvari.
To ti je trenutno najbolja kupovina.
Hlađenje što bolje, jer je Black Edition pravljen za OverClock. :)
Još nešto, gledaj da kupiš i neku overklokabilnu memoriju jer AMD procesori prilikom OC-a jako dobro iskorišćavaju visoku frekvenciju memorije (što se postiže OC-om ;)).

hvala ti puno , netreba mi integrisana graf. kartica , znachi BIOSTAR TA770 A2+? + PALIT GeForce 8800GT 512MB DDR3 + 2gb ddr2 samo kilko hz?
i koliko bi to sve ispalo para kada bi se uzimalo?
malo sam dosadan ali izvinite nebih da kupim neshto pogreshno :/

hvala

Hlađenje što bolje, jer je Black Edition pravljen za OverClock. :)
Još nešto, gledaj da kupiš i neku overklokabilnu memoriju jer AMD procesori prilikom OC-a jako dobro iskorišćavaju visoku frekvenciju memorije (što se postiže OC-om ;)).
ne bih se složio sa ovim

- 5000+ BE ima G2 stepping, smanjenu potrošnju i zagrevanje, običan box kuler je i više nego dovoljan za 3.1ghz na 1.4v bez preteranog grejenja ili optimum 3ghz bez dizanja voltaže.

- dovoljna mu je i najobičnija/najjeftinija ddr2 800mhz memorija, jer nece dizati fsb nego množilac, to mu je i najbolja opcija pošto sam po postovima zaključio da i nije baš neki stručnjak, nhf :wave:

Vrh Dno