Šta je novo?

AMD Athlon II X2 i Phenom II X2

Odključah danas x3 425 :D na X4 965 :D
Samo da se pohvalim :smoke:

Prodao sam komšiji komp, pa nisam stigao da uradim više screenshotova

770T-UD3 ploča, LinX 2 sata, Heaven Benchmark pola sata...

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    169.8 KB · Pregleda: 99
Yup :)

evo i meni je uleteo jedan otkljucani 425 ali nisu mi stabilna 4 jezgra tj ulazi u win ali onda pukne...e onda je stupila na snagu opcija koju ima msi 770 g45,a to je da moze da ti ostane ukljucena L3 kes memorija dok se jezgra mogu gasiti po zelji...ispalo je da je zadnje jezgro falicno dok L3 kes radi savrseno...zaista super opcija kod ove jeftine maticne ploce i pohvala za msi sto se toga tice...

Poslednja izmena:
probao sam i oc onako nabrzaka jer cpu je (sada) moj,a ploca je od druga...kad mi vec stigao cacyc cpu nisam hteo tek tako da ga dam,a da ga ne isprobam...osecaj me nije prevario i proradilo je...sto se tice oc-a onako laganao(u 5 minuta) sam namestio fsb na 255mhz nb stavio na 2300mhz ht blizu 2000mhz,a napon cpu-a je na auto i radi stabilno na 3442mhz...cpu-z je pokazivao oko 1,24v...znaci moze se ocekivati da bi cpu isao jos da sam se bavio malo vise sa tim...

msi ploca sa acc+amd dual koji ima sanse da se otkljuca=10% sansa da ostane dual :)
.. mislim da i asus ploce mogu to.

Poslednja izmena:
FALA :D
Uzeo sam 3 primerka Deneba X3 425-ice, naravno samo da ih isprobam, pa možda okačim temu "ko voli otključane athlone" :d. Šalim se. Ako naletim na ovako dobar primerak kao kod komšije, okačiću ovde. Mrzi me sad da se cimam, a nemam i vremena. Kragujevac je pun zaliha 425-ice, velim, šteta da se bace :D

evo i meni je uleteo jedan otkljucani 425 ali nisu mi stabilna 4 jezgra tj ulazi u win ali onda pukne...e onda je stupila na snagu opcija koju ima msi 770 g45,a to je da moze da ti ostane ukljucena L3 kes memorija dok se jezgra mogu gasiti po zelji...ispalo je da je zadnje jezgro falicno dok L3 kes radi savrseno...zaista super opcija kod ove jeftine maticne ploce i pohvala za msi sto se toga tice...

PITANJE: Da li samo MSI ima opciju za parcijalno otključavanje procesora? Mogu li sa GA da ugasim keš, pošto ovaj primerak 425 se otključao, ali mi izbacuje BSOD? Procesor radi lepo, ali čim ga opteretim sa LinX-om puca. Sumnjam na keš memoriju, pa bih je rado isključio. Poz

FALA :D
Uzeo sam 3 primerka Deneba X3 425-ice, naravno samo da ih isprobam, pa možda okačim temu "ko voli otključane athlone" :d. Šalim se. Ako naletim na ovako dobar primerak kao kod komšije, okačiću ovde. Mrzi me sad da se cimam, a nemam i vremena. Kragujevac je pun zaliha 425-ice, velim, šteta da se bace :D

Braticu, pa nije bas neki primerak ovaj od tvog komsije, treba mu 1,45v za cpu, da bi radio na 3,5ghz.

da cuo sam da na nekim plocama moze da se posebno iskljuci jezgro...
pa me zanima da li moze to na ga-ma770t-ud3?

flashuj najnoviji bios pa vidi... Za gigabyte su napravili bios da samo nezakljucana jezgra mozes palit i gasit. Tako je bar sa najnovijim biosom za moju plocu...

da cuo sam da na nekim plocama moze da se posebno iskljuci jezgro...
pa me zanima da li moze to na ga-ma770t-ud3?

To i mene interesuje...

Braticu, pa nije bas neki primerak ovaj od tvog komsije, treba mu 1,45v za cpu, da bi radio na 3,5ghz.

Napajnje je krshware... Gigabyte 460W :p Vdrop je sa 1.425V na 1.39V pod LinX-om, 100% opterećenja.
Da ne pominjem da nije to kod njega 770T-UD3P sa 8+1 faza, već GA-MA770T-UD3 sa 4+1 fazom... Verujem da bi kod mene radio 24/7 na 1.4V.

EDIT: Samo da napomenem da mi je poslednji BIOS za moju GA-MA770T-UD3, reviziu 1.0 , F6a sredio probleme sa zakucavanjem računara. Isto tako pojavila mi se opcija da zaključam 3. i 4. jezgro.

Poslednja izmena:
ja planiram da ugasim ovo moje sadasnje sokocalo:) imam ovde tu gigabite plocu ma770t ud3 i procesor phenom ii x2 545 pa kad uzmem i ostale komponente probacu
uglavnom znam da to moze kod asus ploca i extra je stvar

Poslednja izmena:
Nisam na drugi, nego na 955 :)
Igrah se noćas, ništa od ova 3 deneba.

PITANJE: Da li samo MSI ima opciju za parcijalno otključavanje procesora? Mogu li sa GA da ugasim keš, pošto ovaj primerak 425 se otključao, ali mi izbacuje BSOD? Procesor radi lepo, ali čim ga opteretim sa LinX-om puca. Sumnjam na keš memoriju, pa bih je rado isključio. Poz

ne secam se da li gigabyte ima tu opciju...mislim da je 770t ud3p nije imala

za 770 UD3 je izasao najnoviji bios sa core control, sto posto ima i za ud3p

F5 bios > Add CPU Core Control option za 770t ud3p

Poslednja izmena:
za 770 UD3 je izasao najnoviji bios sa core control, sto posto ima i za ud3p

F5 bios > Add CPU Core Control option za 770t ud3p

da , al samo za ne zakljucana jezgra.Kad se otkljucaju ostala ne pojavljuju se u biosu kao kod msi i asus.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno