Villy_Da_Man
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.02.2005
- Poena
- 390
A 'oces mi probati o/c iz gornjeg pitanja?zaista super ploca...nisam video da druge ploce to imaju...
A 'oces mi probati o/c iz gornjeg pitanja?
Evo konacno preko 10000 sa DDR2![]()
kako to da se tako mucis da postignes 1000mhz za tom memorijom koja cl3 na 800mhz?
Odključah danas x3 425na X4 965
Samo da se pohvalim :smoke:
Prodao sam komšiji komp, pa nisam stigao da uradim više screenshotova
770T-UD3 ploča, LinX 2 sata, Heaven Benchmark pola sata...
evo i meni je uleteo jedan otkljucani 425 ali nisu mi stabilna 4 jezgra tj ulazi u win ali onda pukne...e onda je stupila na snagu opcija koju ima msi 770 g45,a to je da moze da ti ostane ukljucena L3 kes memorija dok se jezgra mogu gasiti po zelji...ispalo je da je zadnje jezgro falicno dok L3 kes radi savrseno...zaista super opcija kod ove jeftine maticne ploce i pohvala za msi sto se toga tice...
![]()
FALA
Uzeo sam 3 primerka Deneba X3 425-ice, naravno samo da ih isprobam, pa možda okačim temu "ko voli otključane athlone" :d. Šalim se. Ako naletim na ovako dobar primerak kao kod komšije, okačiću ovde. Mrzi me sad da se cimam, a nemam i vremena. Kragujevac je pun zaliha 425-ice, velim, šteta da se bace![]()
da cuo sam da na nekim plocama moze da se posebno iskljuci jezgro...
pa me zanima da li moze to na ga-ma770t-ud3?
da cuo sam da na nekim plocama moze da se posebno iskljuci jezgro...
pa me zanima da li moze to na ga-ma770t-ud3?
Braticu, pa nije bas neki primerak ovaj od tvog komsije, treba mu 1,45v za cpu, da bi radio na 3,5ghz.
i to je nesto. a ovo bi bilo super kod otkljucavanja, ako otkljucas jos dva jezgra i jedno radi a drugo ne opet bi imao x3 sto je opet nesto![]()
o 24/7 na 1.4V.
EDIT: Samo da napomenem da mi je poslednji BIOS za moju GA-MA770T-UD3, reviziu 1.0 , F6a sredio probleme sa zakucavanjem računara. Isto tako pojavila mi se opcija da zaključam 3. i 4. jezgro.
pa jel ovo nije to?
PITANJE: Da li samo MSI ima opciju za parcijalno otključavanje procesora? Mogu li sa GA da ugasim keš, pošto ovaj primerak 425 se otključao, ali mi izbacuje BSOD? Procesor radi lepo, ali čim ga opteretim sa LinX-om puca. Sumnjam na keš memoriju, pa bih je rado isključio. Poz
za 770 UD3 je izasao najnoviji bios sa core control, sto posto ima i za ud3p
F5 bios > Add CPU Core Control option za 770t ud3p
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari