a sta zelis ti da sa grafikom od (lupam) 150e igras sa 200fps na 10000x3000 rezoluciji na maxja sam odustao davno od kraverija ,i pisao da je to za milijardu gladnih kineza+ milijardu gladnih indijaca= igranje sa 20-30fps = vrhunska grafika za njih.
ja sam odustao davno od kraverija ,i pisao da je to za milijardu gladnih kineza+ milijardu gladnih indijaca= igranje sa 20-30fps = vrhunska grafika za njih.
ja sam odustao davno od kraverija ,i pisao da je to za milijardu gladnih kineza+ milijardu gladnih indijaca= igranje sa 20-30fps = vrhunska grafika za njih.
nije bitno sta oko detektuje, jednostavno se oseca pod rukom da sece kada je ispod 30.
Lenjos ljudskog oka, je iskorištena i većina televizora crt tehnologije je imala osvežavanje 25-30 slika u sekundi, ili 24 poluslike kod drugih tehnoloških izvedbi (ako se još uvek sećam školskih dana)... Što će reći da iznad 30 slika u sekundi ili fps, je čist marketing, i ljudskom oku nevidljiva razlika. Ali ti si druže izgleda mačka, pa ti je 30 fps-a malo.![]()
S obzirom da 7750 to gura na high, trebalo bi da se i Kaveri nosi sa tim na Medium. Mada, kod APU-a dosta zavisi od brzine memorije.
ja apu ne bi kupovao pre pojave ddr4 ram memorija od 3ghz pa navise... u medjuvremenu ce i apu da postane jos bolji sa novom generacijom posle kraverija koji je ipak za kineze i induse.
mislim ako su hteli evropski nivo ,klok je trebao da bude na 4ghz, a integrisana grafa tipa 270x.
Eto to bi bio normalan apu , iskesirao bi 200e bez problema.naravno i ime da promene u -euroveri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari