MAMADZULA je napisao(la):Pa i nije P4 tol'ko los ali je skuuuuuup u tri le... .Pozdrav
Alex je napisao(la):Ali ipak Amd rules![]()
The pocetnik je napisao(la):Je**ga,brzina mora da se plati.
notax je napisao(la):Dobar ti nick.![]()
The pocetnik je napisao(la):Inace,oba procesora su dosta skupa(preko 600dm)za nase uslove.Ali preko bare oni se zarade za nekoliko dana tako da se isplati uzeti bilo koji od njih ...
silverglider je napisao(la):Pazi kad se zarade i za jedan dan![]()
drfedja je napisao(la):Ocigledno se AMD-u ne isplati da pravi chipset za desktop masine pa je to prepustio VIA techu. Inache ja nesto ne vidim da je KT-266A losh chipset. Savrsheno radi sa AGP-om , sa memorijom itd.
Takodje i P4X266A koji treba da se pojavi , sa DDR memorijskim kontrolerom kao na KT266A, sa PC2100 DDR memorijom dere i Intel 845 D ,kao i SiS645 sa sve PC2700 DDR memorijom, dok se ravnopravno drzi sa i850 i dvokanalnim RDRAM-om , bar ako ne u SiSoft Sandri , onda u realnim testovima.
Ja se licno ne plasim raznoraznih VIA bugova od kojih se mnogima dize kosa na glavi. Sve su to uglavnom resivi problemi , a ako bog da , mozda mi se u kucishtu nadje jedna ABIT KR-7A plocha i bar 256 MB Crucial PC2100 DDR memorije.
]Laza je napisao(la):Otkud znas?
Ja ne znam suprotno, jer nisam probao, tako da nista ne tvrdim. Ali otkud ti znas ovo. Da te nije Magick zaposeo?![]()
Predrasude nisu dobra stvar.
Mislim da ce nVidia napraviti jos bolji cipset , od ovog nForce - a , sto je i sasvim logicno jer je ovo ipak prvenac . Naravno nije ni ovaj za bacanje , a ako je verovati nekim najavama ( do kojih sam ja dosao ) northbridge bi u Hammeru trebao da bude integrisan , sto bi povecalo propusnu moc FSB - a , a ako se nastavi takvim nacinom razvoja i sam GeForce(3) bi se mogao naci integrisan vec za nekih 2-3 god. Ovo bi bilo sasvim izvesno , ako bi nVidia otkupila AMD buduci da vec sad imaju lep vid saradnje preko pomenutog chipseta ... a i sama nVidia dosta toga resava " na misice " ...Vocko je napisao(la):Ja bih pre uvek uzeo Intel-ov chipset nego bilo koji drugi, zato sto znam da najbolje radi, mozda ne najbrze, ali znam da ce to da radi bolje od VIA-e, a pogotovo od SIS-a.
Vocko je napisao(la):]
E Lazo, Lazo! Magick je malo dete za mene sto se tice Intel-a. Samo sto sam ja shvatio da se ne vredi natezati oko toga, pa sam prestao odavno
. BTW Intel jeste najbolji, ali ne i najbrzi.
boggyman je napisao(la):Cekaj cekaj,
zar nije cilj sto veca BRZINA i stabilnost????
ili sam ja pogresno protumacio ovo klanje izmedju AMD-a i Intela![]()
![]()
![]()
Steta je sto su kod mnogih od Vas Intelovaca ostale predrasude o VIA ****** i o tome kako je Intel rulz. Veruj mi da taj i850 nije nista manje bagovit nego shto je to VIA KT-133A. Uostalom zar ti nemash VIA chipset ?Vocko je napisao(la):Ja bih pre uvek uzeo Intel-ov chipset nego bilo koji drugi, zato sto znam da najbolje radi, mozda ne najbrze, ali znam da ce to da radi bolje od VIA-e, a pogotovo od SIS-a.
drfedja je napisao(la):Steta je sto su kod mnogih od Vas Intelovaca ostale predrasude o VIA ****** i o tome kako je Intel rulz. Veruj mi da taj i850 nije nista manje bagovit nego shto je to VIA KT-133A. Uostalom zar ti nemash VIA chipset ?![]()
byMaX je napisao(la):Vocko, imas 16 godina i ne pricaj gluposti... Via je ******! Pa i ti je imas , zar ne? Pusti se supljih razgovora.... tipa:" ja znam sta je dobro, al eto Bog mi ne da da imam neku dual P4 platformu, pa jadan, imam Via-u...." VIA je odlicna , pogotovo 266A, a AthlonXP je i dalje perfektno jeftin i jezivo brz procesor... Iskulirajte malo...
silverglider je napisao(la):Pazi kad se neko drugi ulogovao kao Magick![]()
The pocetnik je napisao(la):Je**ga,brzina mora da se plati.
magick je napisao(la):Alo, alo, alo!!! Dosta bre više! Neka svako tera šta tera i neka misli šta hoće, ovo je već potpuno suludo.
Ja znam šta meni treba i šta meni valja, a postoji tu i fatkor ličnog iskustva i preporuke poverljivih ljudi. Isto tako mislim da ni drugi nisu mutavi pa nek se snalazi ko i kako ume.
:wave;
Vocko je napisao(la):Pa zato i tvrdim da je VIA ******. Ja da se zaje*avam sa time da li ce zvucna da mi radi ili ne u zavisnosti kada upalim kompjuter je mnogo. Via i Intel ne idu zajedno to i dalje tvrdim, tek cemo da vidimo sada sa P4X266A, da li je i dalje tako.
Ja sam, ja sam.notax je napisao(la):Gle, chudan post. Jesi li to ti?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari