- Učlanjen(a)
- 12.01.2001
- Poena
- 770
Koja je poenta uzeti Intelov procesor i ubosti ga u VIA ploču? Tako je bilo tako će i ostati.notax je napisao(la):Pa, po prvim testovima i nije bas tako.
Koja je poenta uzeti Intelov procesor i ubosti ga u VIA ploču? Tako je bilo tako će i ostati.notax je napisao(la):Pa, po prvim testovima i nije bas tako.
Ji 4Tze je napisao(la):nema tu sta da se misli...ako ti treba za grafiku ili hoces all-around makinu, zna se - AMD, ako hoces samo mlatimudiju, uzmes P4, i tu je kraj price (za sad, naravno).
Kakav bre SiS? Ja sam pričao o VIA-i i nikakav SiS nisam ni pomenuo, a kad' smo već kod njega i on je oduvek važio za đubre a kako će se pokazati ovi novi čipsetovi teško je reći na osnovu nekih tamo review-ova, vreve je potrebno, vreme.notax je napisao(la):Mnogo, ali mnogo ti hvala na ovom postu.
Niko od chlanova foruma ne bi mogao sa tako malo reci da opise kolicinu predrasuda i netolerantnosti od ovog tvog posta.
Kao lechenje, preporucujem ti da procitas testove SIS chipseta 645 i 735, firme koja je bila na tako losem glasu, toliko mnogo godina i slovila za low-end reshenje.
magick je napisao(la):Kakav bre SiS? Ja sam pričao o VIA-i i nikakav SiS nisam ni pomenuo, a kad' smo već kod njega i on je oduvek važio za đubre a kako će se pokazati ovi novi čipsetovi teško je reći na osnovu nekih tamo review-ova, vreve je potrebno, vreme.
Trenutno postoji samo jedan dobar čipset za P4 a to je i850, zašto prosudite sami.
notax je napisao(la):Da pogadjam. Zato sto ga ti reklamiras????![]()
Čekaj malo stiže TehamaE ( QuadPumped FSB@533MHz ) koja će podržavati bržu PC1066 memoriju i imaće ICH3 koji sa sobom donosi USB 2.0 kontroler i još neke detalje.Vocko je napisao(la):Ne. Nego zato sto ja kazem da je najbolji
Pa najbolji je zato sto je najbrzi za p4 i najstabilniji, koliko sam shvatio iz review-a, i nije neka dorada kao i845 iz sdr=>ddr, bez ikakvih drugih poboljsanja. Ja cekam i845eg tj podrska za 133mhz fsb, serial ata(valjda ce biti to tada), usb 2.0...
magick je napisao(la):Čekaj malo stiže TehamaE ( QuadPumped FSB@533MHz ) koja će podržavati bržu PC1066 memoriju i imaće ICH3 koji sa sobom donosi USB 2.0 kontroler i još neke detalje.
Zbunio si se.Vocko je napisao(la):Pa zar TehamaE nije i845eg ??? Ili sam se ja zbunio ?
magick je napisao(la):Čekaj malo stiže TehamaE ( QuadPumped FSB@533MHz ) koja će podržavati bržu PC1066 memoriju i imaće ICH3 koji sa sobom donosi USB 2.0 kontroler i još neke detalje.
Ajde sada dosta, je l' važi?notax je napisao(la):Bokte, necemo znati za sta prvo da se uhvatimo.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari