Dr Sidious
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.02.2007
- Poena
- 320
a bas gledao jutros kako nude ryzen za rezervaciju a nema plojki![]()
A odgovor tipa stize nesto al jos ne znam sta :beat:
a bas gledao jutros kako nude ryzen za rezervaciju a nema plojki![]()
Pretpostavljam da će biti i toga kasnije, ali kad se već potencira IPC u single threadu - zašto niko ne stavi 7700k, 6900k i 1800X na fiksnih recimo 4GHz sa istom količinom memorije (ovaj chiphell grafik iz Martijevog posta kaže 4x8GB za Intele i 2x8GB za AMD, recimo da je lapsus) i na iste latencije pa onda da poredimo IPC?
Kapiram da u ovom trenutku pred launch niko nema vremena da to sve secira u sitna crevca, ali da se izbaci test [email protected], [email protected] i [email protected] po meni ne znači ništa sem da Ryzen i 6900 nisu mogli dalje od tih klokova. :d
Au al je gladan napona 1.34v za 4ghz,nadam se da je bolja situacija za r3 i r5
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Mislis da bi 1.5v mogao da hladi neki bolji aircooler kao Tisis ili D14 ?
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Gledao sam i taj megahalems kad sam uzimao sa jednim ventom cm neki je isao,jel losiji od ovog Tisisa sto sam uzeo ?Ja sa Megahalemsom hladio 5960X na 1.35vIstina, za benchovanje, ali svakako lepo se drzao na tom kuleru.
Loše im ide, vrlo loše. 10 nm proces se lomi na svakom koraku, napori da ga dovedu u red napreduju samo izuzetno sporo..Poenta je da ne mora da ima veci ipc od Intela, neka ima 90-95% Intel ipc-a po 60-70% cene Intela i to je win win situacija.
Posto si zaduzen za superviziju ipc Canonlake-a u STR Intel, reci nam, kako napreduju trenutno radovi na renoviranju!? :d
nemojte zatvarat temu uskoro ce i R5 i R3 procesori nema potrebe da se zatvara kome smeta nek ne ulazi na forum...
Sem ljudi shto su za posao skoro kuzeli 6950x i 6900k oni mora da su odushevljeni![]()
Ocekivan dump, juce sam najavio. Mislim nisam ja nego sam procitao na netu da se danas ocekuje pad posto mnogi prodaju akcije jer veruju da su prosle nedelje dostigle vrhunac za neki period od deset godina. Ostaje da se vidi kako ce ici prodaja Ryzena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari