Mogli bi da ti plate za reklamu...na udarnoj temi.
@PanonskiNS zovi ih ponovo...
Smorio si sa Emiratima, tamo nemas 20% porez na 500$ to dodje ta razlika, ne znam sta ti je cudno, ko ima kupice ko nema gledace![]()
Ovo je 100 ladno 100e skuplje nego ovde u Emiratima. Ako mađari budu bili 50ak eura jeftiniji, opet mi se isplati da uzmem ovde za recommended AMD cenu. Još mogu dobiti popust na količinu![]()
Jazavče, ti li si?Vidim već da jesi po konstrukciji rečenice
Hoće li biti 16ti ljubilarni ban za 3 dana?
![]()
Prenapucane cene kod nas kao i uvek xD....
Da li se zna da li ce biti neki konkurent intelu g4560 ?
Taktovi. Nije jos zvanicno potvrdjeno ali..
![]()
U čemu je problem sa cenama kod nas? 499$ plus PDV je 600$ što je 70200 din, a oni prodaju za 73000. Više nego OK.Prenapucane cene kod nas kao i uvek xD....
U čemu je problem sa cenama kod nas? 499$ plus PDV je 600$ što je 70200 din, a oni prodaju za 73000. Više nego OK.
Jeste, treba ovo prokomtarisati.
Oduvek pricao, da itekako postoje igre koje mogu da profitiraju od vise jezgara. Zbog toga sam i odradio one testove HT ON vs HT OFF gde se pokazalo da itekako profitiraju I7 procevi u odnosu na I5 proc., cak i sa virtualnim jezgrima.
U tom smislu, ovi testovi me ne iznenadjuju i mogu biti dosta objektivni i vrlo realni u gamingu. Recimo, ovde u WD 2 igri na oba sajta su dobili dosta bolji fps sa Intel 8c\16t procesorom, nego sa 4c\8t procom.
https://www.computerbase.de/2017-02/cpu-skalierung-kerne-spiele-test/#diagramm-watch-dogs-2-fps
http://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/watch-dogs-2-test-gpu
Cak se u ovim testovima moze videti da i 6c\12t procevi imaju boost u odnosu na 4c\8t proceve. U tom smislu, AMD novi 6c\12t procesor moze biti 'iznenadjujuce' dobar i vrlo dobro parirati nekom I7 7700K procu.
Videcemo vrlo brzo kakvo je stanje, po svemu trebalo bi da bude vise nego odlicno, ako je tacno sve ovo sto je dosad izaslo kao informacija.
Pa zar im nije dosta sto ce da dobiju PDV (pare daj vladi) nego jos moraju i preko toga da strpaju u dzep? Alavoj bagri nikada dosta para, nazalost njihovu alvost niko ne moze da nahrani.
Ne znam kako da ti kažem, ali ovo su aktuelne igre. I 6c/12t procesor sa 3.6/4.0 GHz taktovima je zapravo u proseku 5% brži od 4c/8t sa 4.2/4.5 GHz. Pri čemu 6c/12t ima i lošiji IPC6c\12t imaju prednosti u manje od 5% aktuelnih igara, u ostalih 95% aktuelnih igara ne mogu da se nose sa 4c\8t procesorima na 4.8-5Ghz. Vaga je jednostavna![]()
U odnosu na ovu pomenutu radnju, da, ima vise radnji koje imaju bolju cenu od njih za veliku vecinu ponudjene robe.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari