Šta je novo?

AMD’s Next Gen x86 High Performance Core is Code Named “Ryzen”

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da Norveškoj, sorry, lapsus :D

Znači dobra je ova arapska cena :) Još da vidimo kod "mađara" koliko će biti.

Možda uzemem krajem Marta cpu i MB i donesem kući, pa uvaljam kad izgustiram, ako se razlika od 25% bude održala i u odnosu na madjarske cene...

^AGREED :D

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Idemooo Nis [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Naručen paket Ryzen 7 1800X, ASUS ROG VI Hero, Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3000MHz. Očekivani datum isporuke između 10.03 i 15.03.
Mučiću ga uz pomoć Wraith coolera koji je došao uz FX8350, Cryorig R1 Universal i H100i V2.
Javljam utiske kad stigne i isprobam novi CPU.
A, da cena je prava sitnica 9980 nok ili oko 1100€.

Moguće da ćemo komponente dobiti iste nedelje pa možemo da uporedimo rezultate ako mi do tada stigne sve.

Neću poručivati ništa u narednih nedelju dana prevashodno zbog nedostatka review-ova kao i nejasne kompatibilnosti AIO vodenih sistema sa novim podnožjem.

Kako misliš da kačiš te Cryorig R1 Universal i H100i V2 na AM4?

Znaci Evropska cena oko 220-230e za najjaci 4/8, divotica :D

Pa nije još launch za njih bio. Sad su flagshipi prvi.

Nego baš se premišljam...svrbi me, a ne treba mi :) I još nema pravih testova :)

Ja kupio X99 i sad gledam taman pare sto treba da skupim za 6800k mogu da uzmem AMD kombinaciju... I taman za to vreme dok cekam videcu i testove i znacu gde cu i sta cu... :) Ovaj Intelic mora da smanji cene ili ima da "ide pod mac" ako AMD bude rokao dobro i na drugim testovima :d

Obrisao je patos sa nafuranim intelom, svaka cast!

Predivno ! Jedva čekam 4/8 i 6/12 modele, deluju jako primamljivo !

Taman kad stignu mountovi za cc-120 :D

Zasto imaju ban na testove trecih lica do lansiranja ako su ih sami istestirali u biranim testovima pred publikom i poslali probne primerke?

Послато са Nokia 3410 уз помоћ Тапатока

Zar sam ja jedini koji misli da je ovde r5 1500 best buy? 1400x se ne isplati jer nudi 4/8 umesto 6/12 za samo 30e manje, a 4/4 je vec druga klasa koja bi mogla da bude popularna, za oko 160e pun quad koji se klokuje,ako po performansama bude blizu i5 bice pun pogodak

Poslednja izmena:
Predivno ! Jedva čekam 4/8 i 6/12 modele, deluju jako primamljivo !

Moguće da ćemo komponente dobiti iste nedelje pa možemo da uporedimo rezultate ako mi do tada stigne sve.

Neću poručivati ništa u narednih nedelju dana prevashodno zbog nedostatka review-ova kao i nejasne kompatibilnosti AIO vodenih sistema sa novim podnožjem.

Kako misliš da kačiš te Cryorig R1 Universal i H100i V2 na AM4?

Mene trenutno samo zanima thirdparty test.

To na stranu (pošto sam deo PC Master race i ujedno console peasant:d ) više mi je intersantija potencijalna implementacija ryzen based APU čipa u sledećoj generaciji konzola, koja će verujem iskočiti vrlo brzo...Nadam se 2019.

Zamislite neki novi dual 8 core čip u PS5ici sa nekom vega grafuljom kako gura neki novi PS VR 2.0 :)

Poslednja izmena:
Mene trenutno samo zanima thirdparty test.

To na stranu (pošto sam deo PC Master race i ujedno console peasant:d ) više mi je intersantija potencijalna implementacija ryzen based APU čipa u sledećoj generaciji konzola, koja će verujem iskočiti vrlo brzo...Nadam se 2019.

Zamislite neki novi dual 8 core čip u PS5ici sa nekom vega grafuljom kako gura neki novi PS VR 2.0 :)

looool to je tebi brzo :D

vid, ryzen cpu jezgra + vega su cudo , mozda ce izbaciti apu , bitce jak kao 7850 :) a tdp 65w

592de8290df6.jpg

Ipak najjaci ryzen 5 ima iste taktove kao najjaci ryzen 7

3,6/4 ghz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno