Šta je novo?

Amazon Prime Video

Све ново што излази у последње време има српски превод. Бар тако пише мени кад уђем на апликацију. Немам претплату али на Гугл ТВ ми наслови нови са Амазон Прајма излазе и могу да кликнем да видим шта има од превода и синхронизације. Ево рецимо сад нови овај Хи-Мен (Господари универзума, или како већ) имају превод на српском.
Могуће да грешим али ми делује да ће само тако и наставити. Нешто сумњам да ће дирати старије наслове, али ајде видећемо.

Ima taj film, Sheep Detectives, Crime 101, Beast Games, Melania 🤣 ...
Ne znam ima li još nešto...

Ima,novi Masters of the Universe.😁.

Vise su prevedenih naslova i sinhronizacija imali kad su tek stigli kod nas, ako se ne varam, nego danas. Secam se da su imali i sinhronizovane serije i crtace sa Nickelodeona.

Napravio sam nalog preko Egipta, platio za godinu dana, pustio nešto preko browsera i radi. Instaliram aplikaciju na mob, ulogujem se i neće da pusti ništa, kaže nemam subscription plan?
Instaliram Prime Video na Apple TV, ulogujem se i radi, deinstaliram app na mobu, instaliram ponovo i neće, ne znam gde grešim?

Nece ni proraditi...
Tako sam ih ja nesto razumeo. Ako si van "svoje" zemlje, ne ucitava biblioteku koju bi trebalo. Nesto vezano za EU i zakone. Msm besmisleno, ali to je obrazlozenje.

Probaj iz browsera, meni tu prikazuje regularno continue watching. Takodje na telefonu sa VPN-om prikaze, bez VPNa ne prikazuje.

Meni pokazuje sada "continue watching." na svim urređajima...

Одгледао јуче Овце детективе, па видех на одјавној шпици да има и српска синхронизација.
Може ли неко ово да провери/потврди. Нисам гледао на прајм видео.

Али ево зато овај најновији неки филм што је изашао "Ђавоља уста" био би буквалан превод, не знам како ће га наши превести званично, нема ни хр ни ср превод.

Dobih mail sa Poljskog amazona. Nova cijena godisnje pretplate 69 zlota ili 16 eur

Jesu li kod vas u Srbiji dostupni Štrumpfovi na hrvatskom?

Prilozi

• Screenshot_2026-08-03-21-16-13-010_com.amazon.avod.thirdpartyclient-edit.webp
    Screenshot_2026-08-03-21-16-13-010_com.amazon.avod.thirdpartyclient-edit.webp
    59.9 KB · Pregleda: 32
  • Screenshot_2026-08-03-21-15-49-123_com.amazon.avod.thirdpartyclient-edit.webp
    Screenshot_2026-08-03-21-15-49-123_com.amazon.avod.thirdpartyclient-edit.webp
    49.3 KB · Pregleda: 32
Nazad
Vrh Dno