pa isti je amazon login svuda. nema tu egipatski login, samo lokalizovan sajt sa lokalizovanom ponudom.Kako to? Loguješ se na .pl sajt sa username i pass od egipatskog ili kako?
Izgleda da je to. Napravio sam novi sa drugim mailom i prošao mi 30 day trial pa posle godišnja.Pitanje je dal su flegovali naloge iz nekog razloga. U tom slucaju kontam da bi novi nalog pomogao, ali sve je u domenu nagadjanja osim ako neko nije vec pokusao, pa zna iz iskustva.
Radi na TV i mobilnom ivaj novi nalog.Aj sto si kupio, nego radi sve normalno na TVu, mobilnom, kompu?
Skroz novi poljski.Hermess je napravio potpuno novi nalog i sad mu sve radi, a na starom neće.
@Hermess jel si uzeo egipcane ili poljake?
Kako si platio poljski na novom nalogu kada nije proslo 30 dana trial? Mislim da možeš lako da uradiš cancel i da dobiješ sve nazad. Bar sam ja tako ranije.
Koristis neki Vpn,bloker itd?Meni godisnji nalog istice juna 2027 i na PC i mob radi sve.Ali na APPLETV kad pokrenem app, vrti kruzic tj. ucitava nikad kraja.Pobrisem app i instaliram nanovo, logujem se i ..isto.Da li je imao/ ima neko isti problem ?
Ne na APPLETV gde nece da ucita.Na PC gde koristim adblocker radi uredno sve.VPN iskljucen .Koristis neki Vpn,bloker itd?
Prešao sam jer mi ukinuli Egipat.Ne moze da se uzme samo prime video bez celog amazon prime na poljsku? Koliko je godinu dana i jel prelazite zato sto ne mzoe vise Egipat ili?
Ne na APPLETV gde nece da ucita.Na PC gde koristim adblocker radi uredno sve.VPN iskljucen
Tek planiram da predjem na Apple tv,za sada Chromcast. Mene zezalo jer sam sve pusatao preko Vpn i sve odjednommstalo, Prime,Apple. Kad sam iskljucio Vpn,proradilo. I ja sam se napatio,budzio razne verzije aplikacija a na kraju resenje banalno.Ne na APPLETV gde nece da ucita.Na PC gde koristim adblocker radi uredno sve.VPN iskljucen .
Preseli se u Egipat pa se onda zali🤔Koje su opcije nama kojima ne radi Egipat? Kapiram da nije bila neka lova za godinu dana ali nemam uslugu koju sam platio.
Opcija je da pređeš na Poljsku 🤷♂️Koje su opcije nama kojima ne radi Egipat? Kapiram da nije bila neka lova za godinu dana ali nemam uslugu koju sam platio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari