Šta je novo?

Amazon Prime Video

Meni radi cak i kodi addon. Egipat naravno,uskoro mi ostive pretplata.

Aha, jasno. Ja sam iz nekog razloga pravio novi nalog kad sam uplaćivao preko egipta. Ne sećam se šta je bilo ali verovatno nešto nije htelo sa originalnim amazon nalogom.

Prebacio sam egipatski nalog na Poljsku..i naplatilo mi 15 evra...ali ..cvetko..i dalje neće...

Sve mu unesem i neće da se uloguje, ni na telefonu ni na TV. Na brwser prodje ali opcija za 'play' stoji zasivljena. Isto kao na Egiptu.

Mislim da sam izemenio sve adrese..i za payment i za dostavu...

Možda je trebalo skroz novi nalog da napravim?

Poslednja izmena:
Pitanje je dal su flegovali naloge iz nekog razloga. U tom slucaju kontam da bi novi nalog pomogao, ali sve je u domenu nagadjanja osim ako neko nije vec pokusao, pa zna iz iskustva.

Pitanje je dal su flegovali naloge iz nekog razloga. U tom slucaju kontam da bi novi nalog pomogao, ali sve je u domenu nagadjanja osim ako neko nije vec pokusao, pa zna iz iskustva.
Izgleda da je to. Napravio sam novi sa drugim mailom i prošao mi 30 day trial pa posle godišnja.
Sad samo da izvucem pare za ovo prethodno 😆

Meni ne radi nigde. Ni mobilni, ni ipad, ni LGTV, ni Google chromecast.

Kako si platio poljski na novom nalogu kada nije proslo 30 dana trial? Mislim da možeš lako da uradiš cancel i da dobiješ sve nazad. Bar sam ja tako ranije.

Kod mene trenutno radi Prime Egipat (tv, pc i telefon), a funkcioniše i Prime Gaming.

Kako si platio poljski na novom nalogu kada nije proslo 30 dana trial? Mislim da možeš lako da uradiš cancel i da dobiješ sve nazad. Bar sam ja tako ranije.

Na novom nalogu ide trial i još ništa nije naplaćeno. On radi.

Na egipatskom koji sam prebacio na poljski sam nekako odmah platio godišnju pretplatu. On ne radi. Negde sam, kao, kliknuo otkazivanje ali se ništa nije desilo.
Videću sutra kad budem imao vremena.

Edit: Evo probah opet i kbjgi je prošlo. Ali još ne vidim pare 😁

Meni godisnji nalog istice juna 2027 i na PC i mob radi sve.Ali na APPLETV kad pokrenem app, vrti kruzic tj. ucitava nikad kraja.Pobrisem app i instaliram nanovo, logujem se i ..isto.Da li je imao/ ima neko isti problem ?

Meni godisnji nalog istice juna 2027 i na PC i mob radi sve.Ali na APPLETV kad pokrenem app, vrti kruzic tj. ucitava nikad kraja.Pobrisem app i instaliram nanovo, logujem se i ..isto.Da li je imao/ ima neko isti problem ?
Koristis neki Vpn,bloker itd?

Ne moze da se uzme samo prime video bez celog amazon prime na poljsku? Koliko je godinu dana i jel prelazite zato sto ne mzoe vise Egipat ili?

Ne moze da se uzme samo prime video bez celog amazon prime na poljsku? Koliko je godinu dana i jel prelazite zato sto ne mzoe vise Egipat ili?
Prešao sam jer mi ukinuli Egipat.
Nekima još radi. Ne znam da li jos moze novi Egipat.

Kod Poljaka je 69 zlota...oko 15 eur godišnje.

• Like
Reagovanja: G17
Koje su opcije nama kojima ne radi Egipat? Kapiram da nije bila neka lova za godinu dana ali nemam uslugu koju sam platio.

Ne na APPLETV gde nece da ucita.Na PC gde koristim adblocker radi uredno sve.VPN iskljucen

Ne na APPLETV gde nece da ucita.Na PC gde koristim adblocker radi uredno sve.VPN iskljucen .
Tek planiram da predjem na Apple tv,za sada Chromcast. Mene zezalo jer sam sve pusatao preko Vpn i sve odjednommstalo, Prime,Apple. Kad sam iskljucio Vpn,proradilo. I ja sam se napatio,budzio razne verzije aplikacija a na kraju resenje banalno.

Ja sam na drugom nalogu uplatio mesec dana preko egipta i radi sve normalno kao pre. Znači imam dva naloga. Na starom uplaćeno godinu dana. Radilo nekoliko meseci i onda prc. Istina, igrao sam se dosta sa smartdns i menjao mu region na američki i kanadski. Možda to ima neke veze. Videćemo ovaj novi dokle će da traje. Za 57 dinara mesečno nije frka. 😀

Ljudi, nije zabranjeno da se procita par postova unazad pre nego sto postavite pitanje. Vec nekoliko puta na ovoj stranici ljudi pisu da radi novi nalog na poljsku i koliko kosta i ljudi ne procitaju vec pitaju sta da rade, crko im egipat.

Nazad
Vrh Dno