Šta je novo?

Amazon nas dodao na listu

Znaci blokiraju ti nalog kao zbog sumnjivih aktivnosti ali nastave regularno da skidaju sa kartice koja je vezana uz taj "sumnjivi"nalog. E svasta. Nikad im nije dosta miliona, daj da se cupne jos koji euro.
Sramota sta rade, kontam da namerno i prave kao neki bag dok traje besplatan period da bi ti na kraju naplatili. Dobro je da su mi otkazali clanstvo, pribojavala sam se jos veceg bezobrazluka, da nece ukinuti clanstvo i da ce cim povecam limit za internet placanja da se naplate.

Ja iskreno nemam takvo iskustvo, par puta mi se desilo da se slučajno pretplatim na primer preko fire TV stick-a (ja, supruga ili klinac, nisam siguran), vidim na telefonu sa su skinute pare, i onda idem na cancel membership, nekad ne isti dan, i oni vrate pare. Čak sam na kraju obrisao karticu sa Amazon naloga da mi se to ne bi više dešavalo, pa kad treba nešto da platim dodam pa opet obrišem. Verujem da je stvarno bio neki problem a ne da gledaju da uzmu još neki evro.

Da li je besplatno vracanje robe amazonu preko dhl ili se placa?

Otvori na Amazonu zahtev za povrat robe i onda bi trebao da je besplatan.

Na koji mejl se salje slip da je roba vracena(amazon.de)?

Na kom si pazario? Odes na order istoriju i izaberi opciju povrata robe, dobices stikere za slanje, sa svim podacima, isprintaj i nalepi.

Otvore slucaj, dobijes da stampas nalepnice za adresu i carinsku deklaraciju, u posti predas jer je najjeftinije i tu popunis carinsku deklaraciju za slanje uz Amazon invoice, u mom slucaju adresa bila u Slovackoj, kad stigne tamo, fotokopiras racun koliko si platio slanje i sve ti refundiraju, uredjaj plus postarina
I gde se salje za amazon.de racun postarine kada nema opcija u nalogu i nema mejl?

Slovaci obavestavaju Amazon da je roba vracena a od koga ja da naplatim postarinu i spedicu koju sam platio Srb-Amazon?

Da li imate problem sa karticom Mobi banke za placanje na Amazon?

Naime, nakon placanje porudzbine, ista je otkazana zbog problema u verifikaciji?

Da li je to zbog Mastercard 3D sigurnosti i verifikacionog koda koji Amazon nije poslao preko SMS? Ili je nesto drugo u pitanju?
i jel si resio, i mene zeza mobi banka na amazon.de isti razlog otkaza porudzbine

Da li je neko uspeo da vrati robu Amazonu iz Srbije?

Koliko se otprilike ceka na dostavu sa Amazon .de i .it ?

Amazon = dostava do vrata, porucim veceras, sutra ujutru je na mojoj adresi, rokovi se postuju... i bukvalno sve moze da se poruci, od flasice vode, do kompjuterske opreme i sl.
Dok je Ananasa, KP i sl. platformi, koje se oslanjaju na "sidjite ispred zgrade po paket, nemam gde da parkiram", porucis online, platis redovno, pa otkazu porudzbinu posle 5 dana. Molis boga da dobijes ono sto si porucio, a "saobraaaaaaznost" i sl. budalastine ne vredi ni pominjati.
Amazon je uzivanje u kupovini, bez stresa. Nisam fan, ne radim za njih, ali to su cinjenice^.

Nije ni Amazon sjajan, i kod njih su paketomati bolji od dostave.

Nazad
Vrh Dno