Šta je novo?

Amazon Fire TV

• Začetnik teme Začetnik teme McDuck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma ja sam klasicne gluposti tipa Amazon Kids, Amazon Music, Prime, Disney, LiveShopping. Konkretno, pogasio sam ova 43 procesa ima preko godinu dana, meni sve radi bez problema, verovatno nesto od toga i treba ali ja ne osetim nedostatke. I tako furam..
Hvala puno! To mi je trebalo, pa cu stelovati shodno ovome ☺️

Nije ni skupa da se kupi u pro varijanti ako vredi, 675din?
Imao sam utisak da je Amazom blokirao ovakva modovanja preko ADB.

update:
instalirao na AFT 4K i dozvoljeno sve sto moze da se aktivira i opet ne pokrece aplikaciju?

Poslednja izmena:
Nemam pojma sta otkljucava PRO verzija, video sam da ima dark mod al ne znam dal je samo to. Ako jeste, ne vredi davati pare na tu glupost.

Ne znam sto vas zeza, meni na MAX najnormalnije radi

Постоји ли решење да се одређена апп држи константно упаљена у позадинским процесима Фајр Тв-а? Нешто типа "Always ON".

Razmišljam se da uzmem Firestick 4K. Ima li neko preporuku gde da pazarim? Može i u privatnoj poruci.

Ko nije znao, ADB APPcontrol ima za Android TV, nema lakseg nacina da se pogase nepotrebne aplikacije. Ne mozete obrisati sistemske ali mogu da se ugase da ne rade u pozadini, da se ne azuriraju..

Kod mene ova app ne radi, sve sam odradio kako treba i kada otvorim aplikaciju je istog trenutka zatvori. Amazon FS 4K, OS 6.2.9.6

Probao i da restartujem, da iznova instaliram pa podesim ali uvek ista priča.

Koji vpn uplatiti sada za gledanje eona iz inostranstva, ranije je windscribe radio na fire 4k max sa pro nalogom od 9 usd mesecno.

Zna li neko zasto ne mogu da instaliram supernovu na firestick 4k probao sam sa one kodove i nece ako neko bilo bi super.pozdrav

Čekaj, jesi probao ovu što sam ti poslao?
Imam i 4K i Lite a nisam siguran na kojem sam instalirao.
Probaću kad dođem kući pa javljam.

Može link na hbo max najnoviji apk koji radi na firetv 4k max?

Da li bi mogao neko da skine Surfshark VPN aplikaciju sa Amazon prodavnice i postavi je ovde?

Aptoide, apkpure... скидаш сам све што ти треба.

Treba mi Fire TV verzija Surfshark aplikacije koju bih koristio na drugom Android boxu ako radi. Ne znam šta nije jasno

Koji je to drugi box da mora verzija za Fire ? Kako to da nece Android TV verzija na taj Android Box? Eto to nije jasno, siguran sam da bi mnogi voleli da nam objasnis

Mislim da zasluzujem/o i da nam to razjasnis, kad sam se vec pomucio da izvadim .apk Dal ce da radi na tom "drugom android boxu" ne mogu da garantujem

Koji je to drugi box da mora verzija za Fire ? Kako to da nece Android TV verzija na taj Android Box? Eto to nije jasno, siguran sam da bi mnogi voleli da nam objasnis
Box je Supernova Move a verzija za Android ne radi kako treba. Neće da se konektuje ni na jedan server. Na drugom boxu koji ima Android TV sistem radi ta aplikacija instalirana preko Google prodavnice bez problema. Rekoh da probam sa ovom Fire TV verzijom.

Nazad
Vrh Dno