![]()
Block updates. DNS way. No root needed
Here is instructions of how to block Updates on a Fire TV. Important! Recently a Fire TV update released, it blocks any way to disable auto updates, except this one Some ISP are replacing client DNS requests by their own answers, in that case...forum.xda-developers.com
Malo kasnim ali odgovor je DA za ntfs sistem, imam eksterni ssd 256GB prikacen bez problema radi.Hvala. A kakvo je stanje sa eksternim hardom i ntfs file sistemom?
Hvala, ovo je za AndroidTV, ali ovde mi trazi update, koji nece da prodje kroz Appstore.
Radi bez problema jos od 1.0.0 verzije, verovatno ne skines dobro .apk ili sta znam, bilo je vec okaceno par linkova, pogledaj par stranica unazad.Da li je neko uspeo da instalira iris.smart na firestick? Ne iris.go koji je za mobilne, već baš smart app, za TV? Na gt-king se instalira ali traži sertifikovani atv uređaj, dok mi firestick javlja "problem parsing the package" za isti apk.
Iz mog iskustva takvi pingovi su normalni kad se koristi VPN , pogotovo za velike daljine tipa amerika itd.Igrice preko konzole ponekad i tu nemam problema, radi super. Samo se pitam da li mi taj ping pravi problem za filmove, serije ili sam ja propustio nesto podesiti..
Ne obracaj paznju na taj ping, potpuno nebitno za tvoje potrebeUkratko: 4k max i android tv povezani na isti wifi preko istog vpn servera. Tv na pingu od 35-45 i dobija skoro full down i upload, dok stick ide do 200 ping i takodjer skoro full mbps. Zbog cega ovakva razlika u ping, moram li nesto podesiti a da sam to propustio?
Da li ovo moze kao posljedicu imati slabiji kvalitet streama, tj sjeckanje na malo vecim fajlovima na RD npr? Jedino mi je to razlika i ne moze se porediti gledanje filma na ova dva uredjaja trenutno
P.S. mjereno preko "analiti" i "internet speed test" aplikacija. Mozda su relevantne mozda i ne. I napomena da nisam bas neki majstor za ovakvu vrstu poslova, pa ako fale neke informacije vezano za ovo iznad, do mene je![]()
Uspeo sam preko ovog file manager +, odmah deinstaliram send files to tv, hvala još jednom. Radi iris.smart odlično, kudikamo upotrebljivija aplikacija od iris.goMaa ja to sve sa File Manager+ prebacujem, instaliram i na Fire i na mob, podesim prenos preko FTP ili lokalne mreze, sa dva klika mi je sve tu, samo na Fire ukljucim opciju, telefonom posaljm i to je to, inam povezan i dropbox. Da, ima jednostavnijih nacina ali meni ovako lakse, navika, sta znam. Isto sve mozes da saljes preko računara na Fire, samo u adress bar u exploreru kucam ftp ip i prebacuje se zacas sve sto treba. Vec 100x prezvakana tema ali isto tako je sve stvar navike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari