Resio sam da uzmem konfiguraciju sa integrisanom grafikom i resio da to bude nforce 430 chipset sa 6150 grafichkim chipom ali molim sve ljude dobre volje da mi pomognu:
1. jer ne znam da li da je uzmem u AM2 verziji ili 939?
Razlika u ceni vidim nije velika i recimo da nadinjem ka AM2 jer iako razlika u performansama nisu preterano velike racunam da ce upgrade biti mnogo jednostavnija prica, iako taj upgrade nece skoro doci. Ali ipak bih voleo da chujem mishljenja znalaca...:smoke:
2. Jel postoji neki sveziji chipset ove vrste, u srednjem cenovnom rangu?
Opredelio sam se za Asus A8N-VM CSM o kojoj sam citao na Benchmarku. Mnogo vise su mi se svidele GA ploce, takodje sa BM testa, ali izgleda da njih nema nigde ni za lek?
Izvinjavam se ako ponavljam nechije pitanje ali hitno mi trebalu odgovori!
1. jer ne znam da li da je uzmem u AM2 verziji ili 939?
Razlika u ceni vidim nije velika i recimo da nadinjem ka AM2 jer iako razlika u performansama nisu preterano velike racunam da ce upgrade biti mnogo jednostavnija prica, iako taj upgrade nece skoro doci. Ali ipak bih voleo da chujem mishljenja znalaca...:smoke:
2. Jel postoji neki sveziji chipset ove vrste, u srednjem cenovnom rangu?
Opredelio sam se za Asus A8N-VM CSM o kojoj sam citao na Benchmarku. Mnogo vise su mi se svidele GA ploce, takodje sa BM testa, ali izgleda da njih nema nigde ni za lek?
Izvinjavam se ako ponavljam nechije pitanje ali hitno mi trebalu odgovori!