meni je borg tv bio super, al' je umro a bugove nije sredio. :ddelimir je napisao(la):Meni je taj Chris TV bez veze...Nekako mi je najbolji bio JTV i sada DSCaler...
WinDVR je "kao" namenjen snimanju (sto fenomenalno radi u MPEG2 formatu), ali je u stvari odlican program za gledanje TV-a (ima sve sto treba: timeshifting, teletext, fino podesavajne tjunera,... ).
levibek je napisao(la):WinDVR je "kao" namenjen snimanju (sto fenomenalno radi u MPEG2 formatu), ali je u stvari odlican program za gledanje TV-a (ima sve sto treba: timeshifting, teletext, fino podesavajne tjunera,... ). Za razliku od njega, InterVideo ima novi softver za (primarno) gledanje (a i snimanje), HomeTheater, koji je toliko neoptimizovan i bagovit da ga je muka koristiti. HT preuzima na sebe da reprodukuje sav video materijal, otvara slike, pusta mp3, i sve mnogo kilavo. Imam i HT i HT2, i oba su isto ******. Pretenduju da budu univerzalni media plejeri, da svim sadrzajima pristupas preko daljinca iz fotelje, a ne rade kako treba ni osnovnu funkciju.
WinDVR radi fenomenalno ono sto treba, i nije mi jasno da ga, zbog ovih HT "******", reklamiraju samo kao softver za snimanje video materijala. On je program i za gledanje i za snimanje, a to samo treba i da ima TV softver. Za ostalo imamo Winamp,ACDSee...
delimir je napisao(la):InterVideo Home Theater je ustvari kopije Microsoft Media Center aplikacije koja stize uz Win XP MCE. Tamo to radi besprekorno i veoma brzo, ali ti treba TV tuner sa hardverskim MPEG2 enkodingom da bi koristio TV funkciju.
levibek je napisao(la):WinDVR je "kao" namenjen snimanju (sto fenomenalno radi u MPEG2 formatu), ali je u stvari odlican program za gledanje TV-a (ima sve sto treba: timeshifting, teletext, fino podesavajne tjunera,... )
DScaler 4.1.10 kod mene radi na celeru 433 Mhz!Probaj da u General Hardware Setup stavis za procesor below 300, a u defaults show all frames! :,,:proki je napisao(la):Meni se DScaler svidja ,ali mi secka, nije zbog masine! Ali neznam sta da mu radim?
Probacu... mada taj program saradjuje sa drajverima kartice i ako nisu dovoljno dobro podrzani, nema leba. Na starom asusu taj WinDvr3 ne pamti kanale i ne radi scheduler (nemam pojma koji build, neki bajati u svakom slucaju) a dobro su se setili... bilo je vreme. Jeste da stvarno dobro snima u Mpeg ali koliko "bug" featura moras da istrpis zbog te funkcije je brooka. :whip:levibek je napisao(la):
andjelkoyu je napisao(la):Probacu... mada taj program saradjuje sa drajverima kartice i ako nisu dovoljno dobro podrzani, nema leba. Na starom asusu taj WinDvr3 ne pamti kanale i ne radi scheduler (nemam pojma koji build, neki bajati u svakom slucaju) a dobro su se setili... bilo je vreme. Jeste da stvarno dobro snima u Mpeg ali koliko "bug" featura moras da istrpis zbog te funkcije je brooka. :whip:
![]()
gagast je napisao(la):Ugasi deinterlace/judder terminator. Rasteretićeš procesor žestoko.
Cekaj, imas bas onu prvu verziju, zuta PCB sa cinc konektorima (shiroki profil)? Ja sam skinuo sa asus.com.tw-a navodno sa identicnom oznakom 1.6.0.0 ali svezijeg datuma, i WinXP ih nije prepoznao kao drajvere za moju karticu... u svakom slucaju, meni radi WinDvd recorder koji je identicne funkcionalnosti.levibek je napisao(la):Ja isto imam starog asusa (philips 7134) i poslednju verziju drajvera za njega (2.3.0.4), i sa ovim novim bildom konacno sve radi kako treba. Iako se oslanja na WDM drajvere program je sada konacno brz. Kanale (listu kanala) nece da pamti ako mu iskljucis u startup-u SchSvr.
andjelkoyu je napisao(la):Pa i na mojoj je IR USB risiver a radi i RemoteMaster.
To je to, dakle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari