Šta je novo?

Alternativa DS Caleru?

E stvarno je super ovaj WinDVR.
Meni kod AutoScana ne memorise (ne aktivira) ni jedan program pa moram rucno da prodjem kroz celu listu (svaki put dupli klik na status nekog od kanala) i da na onima gde imam sliku kliknem levo pored statusa da se pokaze neko crveno srculence.
Sva sreca da ovo treba uraditi samo jednom, i onda kad prebacujem gore-dole ide samo po kanalima koji imaju "srca". Da li sam to nesto lose setovao?
vukx napisa: A Sta Je Sa Teletext-om???
Da stvarno, meni je na Setup > TV > Subtitle, zatamnjeno aktiviranje TeleTexta?

levibek je napisao(la):
Razvija se i InterVideo WinDVR3, samo sto to nigde na sajtu ne objavljuju. Ljudi samo zamene fajl za download sa novom verzijom, a ti sam moras da (npr. po velicini) proveravas da li je nova ili ne. U zadnja dva meseca izasla su dva nova bilda, od kojih je ovaj zadnji fenomenalno odradjen: zauzece procesora smanjeno sa35 % na manje od 5%, prelazak na snimanje (grebovanje) je gotovo trenutan, Shift-ovanje kanala je konacno trenutno, slika je lepsa (novi filteri), nema vise nekih glupih bagov (mute,...).
Na kompu imam gotovo sve TV programe koji su pominjani na Bench-u, i nijedan ne moze da se meri sa WinDVR-om, koji mozda nije najfunkcionalniji (ne moze direktno u DivX, nema radio program), ali je svakako najkvalitetniji TV softver.
Probajte novi bild i bicete prijatno iznenadjeni!

http://www.intervideo.com/jsp/WinDVR_Download.jsp

Reci molim te, koji je to poslednji build? Imam Asus TV/FM 1734 i trenutno koristim Cyberlink PowerVCR koji sam dobio uz karticu, ali nisam zadovoljan. Probao sam WinDVR 3, ali nešto ni njim nisam bio zadovoljan, pa da ne skidam ponovo ako je isti build? Generalno, oba mi rade suviše sporo (sporo prebacivanje kanala, veliko zauzeće procesora pri snimanju itd.), a imam AthlonXP 1700+ što bi trebalo da je dovoljno jak procesor.
Inače najbolje mi je radio FLy 2000 TV, ali posle reinstalacije Windowsa odbija poslušnost, jednostavno ne daje sliku i stalno prijavljuje neku grešku.

Sale je napisao(la):
Reci molim te, koji je to poslednji build? Imam Asus TV/FM 1734 i trenutno koristim Cyberlink PowerVCR koji sam dobio uz karticu, ali nisam zadovoljan. Probao sam WinDVR 3, ali nešto ni njim nisam bio zadovoljan, pa da ne skidam ponovo ako je isti build? Generalno, oba mi rade suviše sporo (sporo prebacivanje kanala, veliko zauzeće procesora pri snimanju itd.), a imam AthlonXP 1700+ što bi trebalo da je dovoljno jak procesor.
Inače najbolje mi je radio FLy 2000 TV, ali posle reinstalacije Windowsa odbija poslušnost, jednostavno ne daje sliku i stalno prijavljuje neku grešku.

Pazi, oni nisu oznacili zadnja dva bilda promenom broja (verzije), niti na bilo koji drugi nacin, vec samo mozes da ih razlikujes po velicini. Ovaj zadnji ima oko 13.6 MB i on je na datom linku. Probao sam ga na 4 razlicite TV karte i svuda je odziv gotovo trenutan, tj. program je mnogo ubrzan. Prebacivanje kanala je trenutno (za razliku od prethodnih verzija), zauzece pri gledanju se na 2500+ krece od 2-7%, obicno ne prelazi 5%. Zauzece pri snimanju u MPEG2 (slika: 720x576 7200Kb/s, zvuk 224Kb/s) nikad ne prelazi 35%. Za mog asusa 7134 koristim poslednje drajvere (2.3.04) sa gore datog linka.

Za sve Asusovce. Danas sam skinuo Fly 2000 TV v2.38 Release Candidate 2 i sada sve odlično šljaka i sa 2.3.04 drajverima. Nisam probao jedino radio tjuner, pošto nemam priključenu antenu.

Nazad
Vrh Dno