E svaka ti dala, ja sam lud pa se toga nisam setio :d Da imam 1k Eu znam ja sta bi pazario :guitar: Hvala na dosadasnjim odgovorima. Kako su zadovoljni vlasnici ovih zvucnika, ako ih ima ovde?nemanja_scg je napisao(la):zaobidji sve te zvucnike (posebno plastikanere :d ) za racunar. to nije dobro slusanje. :wall:
najbolja varijanta ti je Pojachalo + HI-FI :,,:
Pa tu i jeste poenta. Za te pare za koje ćeš da pazariš AL možeš da kupiš solidno polovno pojačalo i par Hi-Fi zvučnika koje će ti dati neuporedivo kvalitetniji zvuk. Imao sam mnogo hvaljene AL 5100 a posle toga sam uzeo staro sony pojačalo od prijatelja na koje sam povezao Hi-Fi zvučne kutije iz 1982. godine. Nisam mogao da verujem koliko je na toj starudiji bolji zvuk u svakom pogledu. Bistrija i vernija zvučna slika, zastpljen spektar srednjih tonova. To isto potvrđuje i burazer koji sada sluša AL 5100. Oglasi su puni polovnih zvučnika i pojačala.BozicBata je napisao(la):E svaka ti dala, ja sam lud pa se toga nisam setio :d Da imam 1k Eu znam ja sta bi pazario :guitar: Hvala na dosadasnjim odgovorima. Kako su zadovoljni vlasnici ovih zvucnika, ako ih ima ovde?![]()
Upravo to!gagast je napisao(la):Pa tu i jeste poenta. Za te pare za koje ćeš da pazariš AL možeš da kupiš solidno polovno pojačalo i par Hi-Fi zvučnika koje će ti dati neuporedivo kvalitetniji zvuk. Imao sam mnogo hvaljene AL 5100 a posle toga sam uzeo staro sony pojačalo od prijatelja na koje sam povezao Hi-Fi zvučne kutije iz 1982. godine. Nisam mogao da verujem koliko je na toj starudiji bolji zvuk u svakom pogledu. Bistrija i vernija zvučna slika, zastpljen spektar srednjih tonova. To isto potvrđuje i burazer koji sada sluša AL 5100. Oglasi su puni polovnih zvučnika i pojačala.
Pitao si da li postoji bolja alternativa za manje para. Nemanja ti je dao potpuno tačan odgovor. Ponavljam, ne treba ti 1k Eu da bi ti nešto sviralo bolje od tog AL. Dovoljno je stotinak Eu.
Preleteo sam ceo thread i mogu samo jedno da zaklučim: treba ti stručna pomoć :dnemanja_scg je napisao(la):nisam ja rekao da su kompijuterski zvucnici djubre, lepo sam ti napisao zavisi za sta ti treba i kakav zvuk volish. ti nisi rekao da imas 3 "ozbiljnija" sistema.
a to sto ja imam skoro 200 postova za 2 meseca nije tvoj problem. a to da li ja vodim thread u off topic stalno, mislim da su moderatori tu da odluce o tome, jer si ti napisao u temi da li se isplati uzeti to i to, ja sam ti samo dao SVOJE misljenje o celoj toj prici, i nisam te tuko po usima da ti to uzmes...
Ovo već postaje šablon, dođe neki :vomit: poput tebe, bude neko vreme na forumu, počne da se :wc: više nego što treba, i naravno, na kraju usledi nešto u gore navedenom stilu.ma necu vishe da pishem ovde, gluposti, zasto bi ja razgovarao sa nekim ko ne ceni moje misljenje iako se sa njim ne slaze (jer ja uvek cenim tudje misljenje kakvo god da je ono) bezveze, sve vishe i vishe se razocaravam sa ovim forumom, tj ljudima koji su prisutni . Bato nishta lichno.
Imao sam AL MX 5021 a takodje i Logitech z-2300, moj glas ide za Altec naravno, uporednim testiranjem uvideo sam koliko Altec ima puniji zvuk, takodje neke zvuke koje cujes na Altecu ,na Z-2300 uopste ne primecujes. Logitech ima snazniji bas ali takodje i dosta bruji i manje je tacan od Alteca. Sto se tice snage mogu ti reci da se uopste ne obazires na oznake 200w (Logitech) i 90w (Altec) jer oznake nisu bas najrealnije. Ako bih davao ocene od 1-10 , recimo da bih Altecu dao 8,5 a Logitechu 7. Probao sam dosta modela-trenutno imam model AL621 i zadovoljan sam, mislim da je best buy trenutno AL CS21, za te pare tesko da ces dobiti bolji zvuk od kompjuterskih zvucnika, cini mi se da su sa PDV-om oko 125e. Mislim da je Altec bez premca sto se tice 2.1 komp. zvucnika. Eto toliko...BozicBata je napisao(la):Aj sad mozda sam malo dosadan. Ali nadam se da imate razumevanja posto cena od 170 evrica nije bas mala stvarKakvi su Logitech Z-2300 u odnosu na Altec MX5021. Oba sistema imaju THX sertifikat, s tim sto Logitech ima skoro duplo vecu snagu 200w rms naspram 90w rms Altecovih. Cena im je priblizno ista. MX5021 sam imao prilike da cujem dok Logitech ne. Ako je neko imao iskustva sa jednim i drugim zvucnicima voleo bih da ih podeli samnom
![]()
taner je napisao(la):Ja imam al621 i logi z560THX(4.1) i na ovom drugom sistemu čujem jasno ono što na ovom prvom ne mogu da čujem.Što je i u redu kada se uzme u obzir da je taj logi bio tri puta skuplji svojevremeno.Hteo sam reći i to ovde ponavljam više puta i sasvim sam siguran da altec nije ništa kvalitetniji od logija ili je možda bolji u izboru do 150€.Cs21 bih zaobišao i dodao još malo za 5021 jer mislim da ih je smešno porediti,cs21 je čista snaga i ništa više.Altec je dobra ali posrnula firma koja se koprca i vadi sa jeftinijim kvalitetnim komp zvučnicima za razliku od logitech-a i creative-akoji imaju para da naprave i ozbiljniju plastiku.Ne padajte na reklamu domaćih uvoznika,svi su oni počeli da prave komp zvučnike u približno vreme.Neka neshvati ovo neko kao neko navijanje obe firme su mi podjednako drage i dobro me služe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari