Ja ih koristim vec 5-6 godina bez vecih problema. Potenciometri su utegnuti kao prvog dana
Samo proveri u kom su stanju generalno, proveri na woofer-u ulaze (da li se signal gubi kada pomeras kabal i slicno). Ovo je ujedno i (odnedavno) boljka na mojim.
I ja sam jedan od tih samo što nemam nikakvih problema sa potenciometromATP3 spada među najbolje zvučnike u svom cenovnom rangu. Kod nekih vlasnika zvučnici rade po 7-8 godina bez ikakvih problema, osim eventualno čuvene boljke vezane za volume potenciometar.
king jack je napisao(la):Kupio sam zvucnike konacnou extra su stanju...Samo me zanima koju bi mi zvucnu preporucili za njih posto sa mojom integrusom realtec hd nisam bas primetio poboljsan kvalitet zvuka,primecuje se razlika ali sam ocekivao vise od ovih zvucnika...
Bolje se cuje tad bas...@king jack
Cini mi se da si ocekivao previse,jer ATP3 nije napravljen da "rastura" snagom,vec da ima izbalansiran i prijatan zvuk.
Kakav je zvuk sa "integruse" i kad sve softverske ekvilajzere dignes na maksimum - jel i tad fali bas ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari