Dzabe promenili UI kada je pracenje krs 😂Promenjen je UI za praćenje pošiljke u AE aplikaciji
neki promene status brzo da se ne bi predmislio i odradio ekspresno refund (dok ne posalju, refund ti se odmah odradi i vrati aliexpress ceo iznos)Da li se nekome desilo da poruci nesto i da posle 15-20 minitua dobije obavestenje da je paket poslat?
Meni se to desilo juce i bas sam iznenadjen, obicno sam dobijao obavestenje da je poslato nakon dan-dva, a nekad i duze.
Imao sam te brojeve. Sad sam našao jedan među paketima koje još nisam dobio, ali je brz praćenja. Ne nalazi ništa na postal ninja. Sad, ne mogu da tvrdim, ali mislim da su mi ti kodovi bili kad mi spoje pakete. I sad imam od istog prodavca dva paketa, kupio sam ih u razmaku od oko minut jer sam plaćao novčićuma, pa nisam stavljao u korpu. Verujem da su mi spojili ta dva paketa.Jedno pitanjce:
Pre neki dan od prodavca na AliEx sam narucio jedan predmet. Default shipping je bio AliExpress Standard Shipping. Dan kasnije, dobio sam standardan LA-HU tracking broj.
Juce narucih od istog prodavca drugi predmet. Opet je default shipping bio AliExpress Standard Shipping. Ali, danas dobih neki cudan tracking broj koji pocinje sa:
CNG006... (ima 14 cifara).
Ponadao sam se da ce postal.ninja da 'zna' koji je to LA-HU tracking broj posto je u pitanju bio (po default-u) ponudjen AliExpress Standard Shipping, ali postal.ninja nista ne nalazi. Isto je i sa 17track.net. A takodje i sa parcelsapp.com.
Zna li neko kakav je ovo tracking broj (CNG006...). I da li je uopste validan tracking broj. Koliko vidim, na reddit-u pricaju da je to neki novi nacin na AliEx-u prikazivanja tracking-a.
Medjutim oni su savetovali da se pogleda broj bas na parcelsapp.com jer ce tamo moci da se otkrije pravi tracking broj ali meni nista ne nalazi.
Sta je ovo CNG? Jel' to validan tracking (za AliEx standard shipping), tj. 'legit' ili je neka mutna radnja u pitanju?
Hvala!
Ali nema u skraćenici da li je standard ili economy.Nece se pretvoriti u LA...HU jer je CNG skracenica za Cainiao Global.
Dobices UC...HU broj ako je neregistrovana posiljka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari