Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Kod mene, vreme isporuke po pošiljkama koje su poručene od maja pa na ovamo:
78, 76, 59, 80, 35, 35, 37, 41, 37, 37, 26, 35 dana, znači najbrža je stigla za 26 dana a prosek na ovih 12 pošiljki je 48 dana...

03.04. Porucen aparat za tečni sapun (penu) juče se pojavio na carini SG posta

Sent from my Mi MIX 3

Ja danas poeucih neke sitnice, al na HR adresu, cisto da uporedim kako ide do tamo u odnosu na SRB, za oba pprucena artikla nike bilo freeshipinga, sve sitnice, jedna od 2e, druga 4x2e.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Ja sam pokrenuo sa nekih desetak prodavaca pricu kako bi mogli da isporucuku preko Yanwena, SunYou i PostNL za nasu zemlju. Uglavnom, jedan prodavac je vec ubacio osim premium shippinga i Yanwen oko 3e,q dvojicq su se vec prijavili za slanje i cekaju odgovor od logistickih kompanija. Tako da ne bilo vam tesko, malo ih pritisnite u porukama. Mislim d ce upaliti ako pritisne malo veci broj ljudi.
6f889bf49844dde9da5eb3bd24d4cf05.jpg
1357b532dd512016524dc02d4c0ded84.jpg
14dc0a62f4766802bd99b2e25caabc9e.jpg
15337dc81665d02818441efd07450a3a.jpg

Sibnite im svima u sanduce neku poruku tipa

Dear Sirs, I would order this as well as many more of your continuous products. Is there a legitimacy to use another alternative logistics company such as yanwen, SunYou, cainiao that send goods to Serbia for free or with some minimum postage. The current aliexpress premium shipping option is overpriced 34e.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Ajmo svi zajedno: http://https://prnt.sc/uiny8p

Kao psi da lajemo.. :D

Ne znam da li da otvaram žalbu, paket nije stigao evo 97 dana i istekla je zaštita. Doplata je bila za PostNL.

Seca li se ko procedure kada se pokrene spor, a kartica sa koje je placeno je u medjuvremenu istekla - da li treba urgirati kod banke, ili kako?

Ne treba, vraca ti se na racun...

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Ja ostadoh sokiran danas opcijom kada sam porucio. Cekam da obrade poslijku i videcu da li ce pisati shipment cancelled ili ce stvarno krenuti sa nekom od opcija premium shippinga. Pored ove opcije slanja sam imao i opciju sf eparcel isto ima tracking.
ce53e7508c9446f1392445adfdbc9d7f.jpg
ec60066babcc224a48ba8775aa75cbe1.jpg

Sent from my moto x4 using Tapatalk
Evo da se apdejtujem, prijatno sam iznenadjen. Iako je tavorio 10 tak dana kod prodavca dok nisu preuzeli. Ostalo sve super po pracenju za sada, uskoro je ocekujem na kucnom pragu. Iako je prodavac lose ocenjen od strane kupaca, salje premium za dz. Svaka mu cast....
e1da952e744cc530ef6305adce764fd7.jpg

Polako nije on džaba loše ocenjen

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Recices nam kada dodje

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Jel to ne radi alipay?! Ne vidim nigde opciju da se ulogujem.. Kako uopšte da apdejtujem karticu, istekla mi je?!

Pa čekajte majku mu, kako da baratam onda s karticama?! Kako onda čitav aliexpress funkcioniše na dalje po pitanju kartica?! Gde da baratam njima, dodam obrišem izmenim apdejtujem..
Ponudi meni ali, mislim izbaci mi pri svakom plaćanju obaveštenje da je istekla kartica i da trebam da apdejtujem podatke. Moram ručno da upisujem novi mesec i godinu isteka i onaj trocifreni validacioni broj, ali kako da se to upamti da me ne pita svaki put?!

Preko mobilne aplikacije moze da se doda nova kartica ili da se bira kojom se placa, verovatno moze i da se obrise kartica.

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Pa kad ručno uneseš podatke kartice, ime prezime, datum validnosti.... izaberi ponovo ono Save this card ili kako već pište, možda je snimi!

Ali ne nudi mi opciju save, samo mi kaže da je istekla i da trebam da apdejtujem i traži mi da upišem novi mesec datum i one tri cifre, nemam opciju "save". Imam samo add new card.. što neću ni da pokušavam da ne pravim bezveze zbrku kad je isti broj kartice. Danas sam nekoliko sitnih artikala poručio, pa sam svaki put ručno unosio.

Zaboravih na android app pošto je nemam i ne koristim, probaću tamo da ažuriram karticu, thanks.

Dodaj novu, a staru obrisi, u cemu je problem. I da kako moze biti isti broj kartice, za ovih 15ak godina online placanja i tri cetri razlicite banke nikad nije bio isti broj kartice, kada istekne dobijem novu sa novim brojem...

Jel si uradio to skoro? Jel koristiš aliexpress? Ajde uđi na www.aliexpres.com pa mi reci tačno gde se može obrisati stara kartica.
I da, itekako može biti potpuno isti broj kartice, naravno da je isti. Stara je istekla u junu 2020, na paypalu sam je ažurirao odavno, samo promenio datum i cvc kod, a na aliju mi nije do sada trebala jer nisam ništa poručivao, tek sada mi je zatrebalo i naravno da traži da se ažurira.

Evo da se apdejtujem, prijatno sam iznenadjen. Iako je tavorio 10 tak dana kod prodavca dok nisu preuzeli. Ostalo sve super po pracenju za sada, uskoro je ocekujem na kucnom pragu. Iako je prodavac lose ocenjen od strane kupaca, salje premium za dz. Svaka mu cast....
e1da952e744cc530ef6305adce764fd7.jpg

Danas stigle obe posiljke na kucnu adresu, satovi funkcionalni i sve bez greske. Ne znam sta da kazem osim da sam zapanjen. Premium dostava za dzabe u ovo doba i plus jedan od prodavaca sa losim feedbackom od 80% i sve u redu, plus tracking u fulu. Jedan narucen 14.08. drugi 27.08, stigli isti dan sto navodi da su isli istim prevozom.

Jel si uradio to skoro? Jel koristiš aliexpress? Ajde uđi na www.aliexpres.com pa mi reci tačno gde se može obrisati stara kartica.
I da, itekako može biti potpuno isti broj kartice, naravno da je isti. Stara je istekla u junu 2020, na paypalu sam je ažurirao odavno, samo promenio datum i cvc kod, a na aliju mi nije do sada trebala jer nisam ništa poručivao, tek sada mi je zatrebalo i naravno da traži da se ažurira.
Ocigledno da ti ne koristis aliexpres. Izvoli..
5b9d9a18bca2d419ffe61759a99c641d.jpg

To koliko vidim nije sajt aliexpresa, o tome se priča ovde..

Nego sta je?

Ja isto nemam nigde da brisem ili dodajem kartice. Ni preko racunara ni preko aplikacije. Nema te opcije.

Nazad
Vrh Dno