Ja sam pokrenuo sa nekih desetak prodavaca pricu kako bi mogli da isporucuku preko Yanwena, SunYou i PostNL za nasu zemlju. Uglavnom, jedan prodavac je vec ubacio osim premium shippinga i Yanwen oko 3e,q dvojicq su se vec prijavili za slanje i cekaju odgovor od logistickih kompanija. Tako da ne bilo vam tesko, malo ih pritisnite u porukama. Mislim d ce upaliti ako pritisne malo veci broj ljudi.![]()
![]()
![]()
![]()
Sibnite im svima u sanduce neku poruku tipa
Dear Sirs, I would order this as well as many more of your continuous products. Is there a legitimacy to use another alternative logistics company such as yanwen, SunYou, cainiao that send goods to Serbia for free or with some minimum postage. The current aliexpress premium shipping option is overpriced 34e.
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Evo da se apdejtujem, prijatno sam iznenadjen. Iako je tavorio 10 tak dana kod prodavca dok nisu preuzeli. Ostalo sve super po pracenju za sada, uskoro je ocekujem na kucnom pragu. Iako je prodavac lose ocenjen od strane kupaca, salje premium za dz. Svaka mu cast....Ja ostadoh sokiran danas opcijom kada sam porucio. Cekam da obrade poslijku i videcu da li ce pisati shipment cancelled ili ce stvarno krenuti sa nekom od opcija premium shippinga. Pored ove opcije slanja sam imao i opciju sf eparcel isto ima tracking.![]()
![]()
Sent from my moto x4 using Tapatalk
Mislis prazan paket stize uskoro [emoji16]Polako nije on džaba loše ocenjen
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Jel to ne radi alipay?! Ne vidim nigde opciju da se ulogujem.. Kako uopšte da apdejtujem karticu, istekla mi je?!
Danas stigle obe posiljke na kucnu adresu, satovi funkcionalni i sve bez greske. Ne znam sta da kazem osim da sam zapanjen. Premium dostava za dzabe u ovo doba i plus jedan od prodavaca sa losim feedbackom od 80% i sve u redu, plus tracking u fulu. Jedan narucen 14.08. drugi 27.08, stigli isti dan sto navodi da su isli istim prevozom.Evo da se apdejtujem, prijatno sam iznenadjen. Iako je tavorio 10 tak dana kod prodavca dok nisu preuzeli. Ostalo sve super po pracenju za sada, uskoro je ocekujem na kucnom pragu. Iako je prodavac lose ocenjen od strane kupaca, salje premium za dz. Svaka mu cast....![]()
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Ocigledno da ti ne koristis aliexpres. Izvoli..Jel si uradio to skoro? Jel koristiš aliexpress? Ajde uđi na www.aliexpres.com pa mi reci tačno gde se može obrisati stara kartica.
I da, itekako može biti potpuno isti broj kartice, naravno da je isti. Stara je istekla u junu 2020, na paypalu sam je ažurirao odavno, samo promenio datum i cvc kod, a na aliju mi nije do sada trebala jer nisam ništa poručivao, tek sada mi je zatrebalo i naravno da traži da se ažurira.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari