Gwynbleidd
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 14.10.2016
- Poena
- 80
Vidim ima free shipping za maske i stakla za telefon. Jel salju to uopste kao i pre ili?
Meni upravo pristiglo nekoliko paketica poslatih u junuVidim ima free shipping za maske i stakla za telefon. Jel salju to uopste kao i pre ili?
Ako ti je račun u Intesi, trenutno imaju problem, ne može da se plaća karticom i podiže sa bankomata.Nekoliko puta pokusavam i na razlicitim mestima da kupim folije za telefon i nece da prodje uplata, a ima sredstava na kartici.![]()
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Jel može link do tog dispenzera za sapun/penu?Upravo se desilo čudo! [emoji14]
Neke ženine drangulije, bookmarkeri za knjige, stigli za 10 dana, i to FedEx-om, uz neku minimalnu cenu isporuke, iako je pisalo da je isporuka preko Cainiao Economy.
A pre toga, od Baseus-a, stigli dispenzer za tečni sapun/pena i kuhinjski tajmer, za samo 3 nedelje.
Ponuđena opcija slanja od Baseusa je bila free, sellers shipping metod bez tracking-a, ali je krenulo Yanwen-om sa nekim tracking-om do Turske (pratio ja na 17track), u Turskoj dobio novi broj sa RH....TR, stajao tako u Turskoj 10-ak dana, i dalje kada je krenulo, sa tim brojem išlo praćenje do mog potpisa uz track i na našoj pošti.
Dojmim se da se prodavci i posrednici trude da ipak nekako rade, i da uz sve probleme koje imaju, ipak "doture" robu do kupaca.
Jel može link do tog dispenzera za sapun/penu?
Šteta. Ja pitao baš zbog isporuke.Evo ga ovaj: https://www.aliexpress.com/item/4000705822709.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.45b64c4dkCusxb
Ali vidim da su sada ukinuli sellers shipping metod, i ostao samo skupi DHL.
Do pre 3-4 nedelje je bio free, sellers shipping metod. Krenulo je Yanwen-om, a nastavilo Turskom.
Tesko veoma tesko nece bagra da prima postu. Masovno prodavci na aliju salju poruke kupcima da nasa posta nece da primi pakete i da zato ne mogu da posaljuOdcepilo se u smislu da su paketi iz aprila poceli da nam stizu. Mislim da ce u sledeca 2 meseca i Ali da nam ukine zabranu.
Tapatalk from Poco loco
Ne znam da li je to istina, ja sam pitao par prodavaca od kojih sam često kupovao i svi su mi rekli da je zbog korone ukinuto slanje u Srbiju.Tesko veoma tesko nece bagra da prima postu. Masovno prodavci na aliju salju poruke kupcima da nasa posta nece da primi pakete i da zato ne mogu da posalju
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
NIJE TAČNO da postoji "meka crna lista". Postoji samo nemogucnost nekih postanskih sluzbi da isporuce robu u neke zemlje i zato nece da je primaju.@ pjer
Gde odčepljeno, još smo na crnoj listi kod SG a to čiste magacine da ne bi plaćali Aliju jer broj pošiljke postoji 6 meseci i gasi se, ima rok trajanja. Postao problem i LV stigla pošiljka 06.08 u Rigu i odatle ni makac a Letonci još nisu ubacili taj broj u svoj sistem
Tu neko laze, verovatno kinezi lazu jer NJIHOVA posta ne prima pakete jer nema mogucnosti da isporuce.Tesko veoma tesko nece bagra da prima postu. Masovno prodavci na aliju salju poruke kupcima da nasa posta nece da primi pakete i da zato ne mogu da posalju
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
Ne znam da li je to istina, ja sam pitao par prodavaca od kojih sam često kupovao i svi su mi rekli da je zbog korone ukinuto slanje u Srbiju.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
A šta u Hrvatskoj i Makedoniji nema korone i normalan je avionski saobraćaj pa njima šalju.NIJE TAČNO da postoji "meka crna lista". Postoji samo nemogucnost nekih postanskih sluzbi da isporuce robu u neke zemlje i zato nece da je primaju.
Ne sirite dezinformacije, ne pricajte sulude teorije i mastarije.
Tu neko laze, verovatno kinezi lazu jer NJIHOVA posta ne prima pakete jer nema mogucnosti da isporuce.
Ovo je jedini tacan razlog za kasnjenje i neprimanje paketa.
Svi vi ostali ste mnogo neozbiljni ili zlonamerni ili nesto jos gore (zdravstveno) da nema svrhe raspravljati s vama i davati vam povoda za ponovno oglasavanje...
Evo ti je lista, nije važno dal je crna ili bela, već da je spisak zemalja gde NE ŠALJU pakete:NIJE TAČNO da postoji "meka crna lista". Postoji samo nemogucnost nekih postanskih sluzbi da isporuce robu u neke zemlje i zato nece da je primaju.
Ne sirite dezinformacije, ne pricajte sulude teorije i mastarije.
Tu neko laze, verovatno kinezi lazu jer NJIHOVA posta ne prima pakete jer nema mogucnosti da isporuce.
Ovo je jedini tacan razlog za kasnjenje i neprimanje paketa.
Svi vi ostali ste mnogo neozbiljni ili zlonamerni ili nesto jos gore (zdravstveno) da nema svrhe raspravljati s vama i davati vam povoda za ponovno oglasavanje...
Jeste pise da ne salju u Hrvatsku a opet imas opciju aliexpress standard shipping.Evo ti je lista, nije važno dal je crna ili bela, već da je spisak zemalja gde NE ŠALJU pakete:
https://www.singpost.com/covid-19-updates/international-post-parcel-services-updates
Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari