Blaham
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.08.2010
- Poena
- 435
Šta bi mu ovo značilo? Pogledajte prilog 284732
Meni se čini kao da Kinez hoće da te časti.
Šta bi mu ovo značilo? Pogledajte prilog 284732
@ vddutina
Odredjeni broj posiljki ipak stize , ali na aerodromu i u Posti Srbije cute - niko ne daje bilo kakve informacije
( osim sto se pojavi pracenje za registrovane posiljke )
Desila se i meni jednom ista situacija. Kinez se složio da otvorim dispute pošto nisam dobio paket oko 80 dana, i on stigne u međuvremenu desetak dana kasnije. Isto mu se javio da mu ponovo uplatim novac, on se zahvalio bog zna kako i kaže nema potrebe. [emoji16]I meni tako djeluje pa mi nije jasno. Pošto je u pitanju Aliexpress Standard Shipping možda je dobio refund od Aliexpressa tj Singapurske pošte?
Kako da nisu razneli, meni vec dva meseca i malo jace stoji 10 - tak paketa u BG.Što se tiče naše Pošte,sve ino pošiljke su raznešene.Govorim za RJ Novi Sad.Za ostale ne znam,mada mislim da su razneli i ostali centri.Nama više pošiljke iz Kine ne pristižu već mesec dana.
Nisam citao temu unazad vise od 10 strana za ovo pitanje. Da li smo na kraju uspeli da nas Ali skloni sa liste zemalja gde salje? Sta god probam da stavim za Srbiju dobijam ili DHL opciju , premium Ali shipping ili da ne salju u nas region, dok npr Albanija i Grcka bez problema (i po mnooogo nizim cenama) imaju dostavu.
Nisam citao temu unazad vise od 10 strana za ovo pitanje. Da li smo na kraju uspeli da nas Ali skloni sa liste zemalja gde salje? Sta god probam da stavim za Srbiju dobijam ili DHL opciju , premium Ali shipping ili da ne salju u nas region, dok npr Albanija i Grcka bez problema (i po mnooogo nizim cenama) imaju dostavu.
Fora je što ljudi nemaju šta da rade pa igraju igrice na aliju, navataju 250 kupona i popusta onda spuste cenu na nivo koji ni IT gajevci aliexpresa nisu mogli da predvide i naravno da im se ne odustaje od porudžbine :dKada vam se jave Kinezi i zamole da poništite order poništite ga i uštedite sebi vreme
Fora je što ljudi nemaju šta da rade pa igraju igrice na aliju, navataju 250 kupona i popusta onda spuste cenu na nivo koji ni IT gajevci aliexpresa nisu mogli da predvide i naravno da im se ne odustaje od porudžbine :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari