Salju redovno u roku od 2-3 dana.Šalju li vama kinezi pakete? Mene ovaj zavlaci već mesec dana. Aj razumem, bili su na odmoru, pa korona virus, gužvu se verovatno oko porudžbina, ali opet...
A paket će krenuti iz skladišta jednog dana...Ja juče poručio nešto, danas dobio broj za praćenje, SG.
Mislim da bi jedini način bio da otvoriš gomilu tabova sa dotičnim proizvodom od rezličitih prodavaca i zatim ideš jedan po jedan, pogledaš šhiping opcije, ako ima SG ostaviš ako nema zatvoriš tab i na kraju, ako ti ostane neki otvorenuporediš broj naručbina, cenu, druge opcije ako ima i odlučiš a postoji i opcija da pogledaš ebay, kinezi prodaju i tu iste stvari ali je šiping drugačiji s tim što na ebaju nema biranja šipinga ali ako hoćeš jeftiniji prevoz možda može da se nađe.
Video sam to i ja. Imam skoro 2k novčića i nisu ni od kakve koristi.Objasnjeno je vec par puta kako se koriste novcici i kuponi.
Vratice ti na karticu, 5 radnih dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari