Na karticu samo refund mozes dobiti, uplate na ove nase normalne racune ne mogu@mitar1982
Već sam mu poslao odgovor da nemam paypal i da mi uplati na račun sa kog je plaćeno *mjau**mjau**mjau* kasno sam video tvoj odgovor.
@josemourinho
Ništa onda poslušaću tvoj savet, a šta mu dajem od paypal-a (koji broj) nisam do sada imao situaciju da mi neko uplaćuje na paypal?
Kako novosadska carina gleda na displeje za telefone zna li iko? Naplaćuju li PDV?
Послато са Redmi K20 помоћу Тапатока
Misliš da će sad koštati više? [emoji16] Kinez će da spusti cenu max, kao za zaštitio staklo verovatno, a takvo je i pakovanje sigurno tako da možda prođe, da je BG carina onda sigurno prolazi.
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Prvi put mi se desava da mi paket nije stigao pa bih zamolio za pomoc prilikom otvaranja dispute-a. Porucio sam masku za telefon i na statusu posle vise od mesec dana mi pise finished. Stvar je u tome sto prodavac vise ne postoji, tj kada hocu da otvorim link, ne izbacuje mi nista. Da li u ovom slucaju otvaram dispute normalno ili bih trebao da znam nesto pre toga?
Kako ovde stoji deluje da nisi okačio dokaze oštećenog proizvoda.Aliexpress sam odlučio da mi da parcijalni refund 1/2... Odbio sam njihovu ponudu, rekao da želim full refund, a oni lagano zatvoriše dispute. Pogledajte prilog 280312
Послато са Redmi K20 помоћу Тапатока
Iskomplikovala mi se porudžbina, paket je vraćen za Kinu. Neću povrat novca, hoću da mi se ponovo pošalje. Kinez se složio. Da li u ovom slučaju da tražim Buyer Protection? Ako da, od koliko dana?
Imam još skoro mesec dana do zatvaranja porudžbine.
Najavi mu da želiš da ti nova pošiljka bude zaštićena kroz pare koje si dao za onu prvu, pa ako ti sam ne poveća protection time odmah, potseti ga za 20-ak dana. Ćim je prihvatio da ti šalje ponovo, može se pretpostaviti da je dovoljno odgovoran i da ispoštuje protection time.
Samo da ne pošalju opet sa istim podacima :S:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari