Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Ovo za select kupone, to mora da je do radnje. Ta vaša radnja ih je povukla. I neki "festival" pre neka radnja za telefone je davala čak 2/15$. Ja se ponadao, ali čim je počeo "sale" oni su ih ukinuli.
Posle tog 'festivala', na sledećem, su radnje pre festivala davale select kupone tipa 6/65$, a čim počne podizale na 8/150$.
Nešto radnje ne vole te select kupone, pa nas z... ili daju visoke pragove za sitnice, tipa 150$.

Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока

@Forceptor
Ne boj se, neće biti ništa odbačeno, čim si ušao u fazu konfirmacije bezbedan si, samo će potrajati dan-dva-tri duže (a možda i manje).
I ja sam imao isti problem sa Intesom danas 2 puta, postoji u chatu sa "veštačkom inteligencijom" obrazac da pošalješ screenshot plaćanja i kratku poruku, pa će to neko pogledati. Ja zvao Intesa call centar za hitne probleme sa autorizacijom i taržio da mi bar daju šifru autorizacije pa da je napišem, one devojke samo znaju da kažu da je uplata prošla a sve drugo ne vide. Ja taman krenuo da radim screenshot od obaveštenja na engleskom sa intesinog sajta, kad krenule da stižu konfirmacije. Odvratno iskustvo ...
.

Intesa je konacno proradila, bukvalno posle u 00 casova, od 12.11. kako su najavili. Sve sada radi, Intesa mobi, vidi se stanje na racunu, deluje da su sredili stvar i ispostovali dogovor...

Kao sto je kolega gore napisao, u select kupone ne ulaze vise postarine, tako da ako nekome deluje da ne uracunava select kupon, moguce da nije prebacio vrednost osnovice bez postarine za dati kupon. Meni select pored ostalih kupona rade savrseno. Mada nije iskljuceno da su imali neki bug prilikom opterecenja servera danas u prvim casovima kada je startovala prodaja....

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

I dalje ne rade meni. Poštarina je besplatna...

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Igrao se neko sa 70mai kamerama? Valjaju li čemu?

Ima neko da preporuči dobru navigaciju sa AE?

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

70mai je veoma dobra kamera ima je moj brat, ja imam 70mai pro i odlična je. Pro model ima bolju sliku tokom noćne vožnje. Tokom dnevne nisam primetio razliku. Nećeš pogrešiti ako uzmeš i jeftiniji model.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Rade select couponi samo na one određene stvari koje možete da vidite kad stisnete see deals. Na svakih 15 dolara 2 dolara manje. Uglavnom beskorisno.

Preporuka za nekih dobar Android TV box?
Sem Xiaomi Mi box S

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Da li mogu negde na desktop verziji sajta da se vide oni Splash deals ili je to samo moguce preko aplikacije na telefonu? Bukvalno malopre videh nekoliko telefona sa 90% popusta, ali brzo je nestalo.

Ja uzeh neki mali Anker bluetooth zvučnik za 1 dolar preko splash dealsa.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Na koju foru radi ovaj splash deals? Kad stisnem nešto otvori novu stranicu sa skroz novim ponudama...

Mora gore u vrhu stranice prvo da se prevuce naslov na odgovarajucu kategoriju, pa u odnosu na to otvara stranu sa Splashovima za tu kategoriju.

Koliko je brza "HongKong Post Air Mail" posta? Imam opciju tu i "China Post Registered Air Mail", kontam da je bolja ova prva? Kakva je ova hongkong u poredjenju sa aliexpress standard shipping?

Poslednja izmena:
HK pošta je pre bila bolja, ali sad zbog nestabilne političke situacije nije baš sigurna opcija... Kineska pošta takođe, imali su problema sa security return.
Aliexpress standard shipping je najčešće SG pošta, tako da bih ja birao njih ako nije velika razlika u ceni.

Poslednja izmena:
Zašto ne mogu ovaj kupon nigde da iskoristim? Koja je uopšte poenta? Tih pišljivih 2$ je sve što sam video od "pogodnosti" za dugonajavljivani "praznik kupovine", piše da je validan na celom aliju ne samo u nekoj radnji. Nigde ne vidim da piše da iziskuje neki minimum $ u korpi

ztWn1C3.png

Meni je prošao za 13 i za 14, pa treći put nije htelo, tek na 15$.

Послато са Le X820 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Sto rekose 15$ minimum, imao sam dva takva i oba iskoristio.

Poslednja izmena:
Bilo je 2/10, 2/14, 2/15 kupona. Plus se mora paziti, jer shipping ne ulazi u cenu. Znači total cena minus shipping mora biti veća od 1x, koji kupon već imate.

Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока

Ako neki proizvod povećava cenu isporuke kada naručite 2-3-5... samo budite brzi pri kliktanju na + (za povećanje broja proizvoda) i što brže na Add to Cart.

Meni tako prošla narudžbina i ostala besplatna isporuka (uspeo 6 komada da ubacim pre nego što je počeo da povećava enu isporuku, što bezobrazno radi za svaki proizvod i to skoro u visini cene proizvoda).

Ladno nisam video koliko su sitna slova, svuda sam gledao osim po sred kupona xD ne vidim šumu od drveća.
Ma ništa neću ga ni iskoristiti onda. Ja mislio to me častili 2$ za tolike godine i kupovine xD Znači od silnih povoljnosti niti jedan realan cent poklona, ni kod babe nema džabe znao sam da će tako biti. Zapravo očekivao sam samo neke popuste sa cenama ali ni toga nema.

Ko želi promo kod Promotion1111 daje 20$ off.

PS. Izgleda je važio samo juče[emoji29]

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Poslednja izmena:
I da, piše ukoliko necu da doplatim, da odaberem da odustajem od kupovine. Mislim I ako ništa ne odaberem, on može da sačeka ono vreme da istekne za slanje, pa da mi ni ne pošalje. Najbolja mi je solucija da mu ipak doplatim. Jel imao neku ovakvu situaciju?

Ima toga koliko hoćeš, nisi ti prvi. Ako baš želiš to što si naručio i ako misliš da ti se i dalje isplati - ti mu doplati. Ja to nisam nikada prihvatao doduše. Ako ga izignorišeš imaš 20% šanse da ti ipak pošalje jer nije uspeo da te izblefira a ne želi da ga AE sankcioniše, i 80% šanse da ne pošalje i da dobiješ pare u roku od 4-5 dana. Odluči sam.

Pretpostavio sam, ali aj da cujem jel imao neko situaciju. Hteo sam svakako da doplatim za taj predmet, mada prvo cu pogledati da li ima kod drugih prodavaca.

Ma to im je fora navlakuša, što su davali na akciju ako im se ne isplati! Ako si i koristio kupone to nejde iz njihovog džepa a ako i ide morali su da pristanu na to jer aliexpress nemože da određuje cenu proizvoda.
Za više para ćeš sigurno naći i od prodavca sa više prodaja i boljom ocenom...

Doplati mu a kad stigne ako nema pracenja kazi da nije stiglo, ako ima pracenja zalio se da ne radi ili da nije poslao pravu stvar, ebay bi ja svima njima uveo da se malo opamete

Vidi moze i Kinez da zavlaci pa da mu da lazni TN pa da čeka 60 dana dok ne ustanovi da to nije TN za njegov predmet.
Sve je moguće

I da, piše ukoliko necu da doplatim, da odaberem da odustajem od kupovine. Mislim I ako ništa ne odaberem, on može da sačeka ono vreme da istekne za slanje, pa da mi ni ne pošalje. Najbolja mi je solucija da mu ipak doplatim. Jel imao neku ovakvu situaciju?
Desilo se meni to nekoliko puta.
Ako čekaš da vreme istekne on označi da je poslao da lažni tracking i onda čekaš 60 dana na dispute.
Ako pokušaš da otkažeš sa razlogom da je naknadno digao cenu onda opet da lažni tracking i čekaš 60 dana. Kontaktirao sam i podršku sa sve screenshot-ovima gde traži dodatni novac i nije pomoglo.
Ako hoćeš da to rešiš što pre jedino što možeš je ili da otkažeš porudžbinu kako ti je rekao ili da doplatiš.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno