Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Jel moze neka preporuka za slusalice za telefon do 5 dolara. Ne treba mi nista posebno, samo da su korektnog kvaliteta.
RY4S, uzeo jedne, prilicno zadovoljan pa uzeo jos 2 para da imam u rezervi. Da napomenem ja sam trazio "obicne", ne podnosim in-ear.

€ 4,39 39%OFF | RY4S original in-ear Earphone 15mm music quality sound HIFI Earphone (MX500 style earphone) 3.5mm L Bending hifi cable
https://s.click.aliexpress.com/e/c1dn3tM4

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Jel imao neko problem da mu u trackingu stoji shipment accepted by airline i nakon toga par dana stoji shipment cancelled?

Jel se avion srušio ili šta?
Prodavac mi ne odgovara na poruke
Ne znam da li da otvaram dispute ili da čekam

@ NightCrawler

Odgovor je vec po par puta napisan u vecini top tema....

Kinezi nisu poslali ili posiljka iz nekog razloga nije prosla security check.
Otvori dispute i trazi pare nazad.

Meni je tako pisalo za rock punjač, pa je stigao. Doduše, prodavac se javio sam i dao mi kao neki drugi tracking number neke kineske pošte. [emoji849]

I ja sad imam istu situaciju, piše shipment canceled a prodavac mi poslao neki novi broj za praćenje. U pitanju su displeji za mob i to 3 komada tako da nije baš zanemarljiva cifra. Ako na stigne na vreme otvaram dispute i to je to?

SM-A505FN 4/128 tt

Ja sam dva puta imao takvu situaciju i otvarao sam dispute koji je odmah realizovan, nije se cekao odgovor kineza, novac vracen a posiljke nisu nikad ni stigle. E sad mozda je disput brzo realizovan jer sam platinum member. Da dodam da kinezi nisu ni odgovarali na moja pitanja oko posiljke jednostavno su ignorisali.

Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka

I ja sad imam istu situaciju, piše shipment canceled a prodavac mi poslao neki novi broj za praćenje. U pitanju su displeji za mob i to 3 komada tako da nije baš zanemarljiva cifra. Ako na stigne na vreme otvaram dispute i to je to?

SM-A505FN 4/128 tt
Novac ne možeš da izgubiš ako ne stignu, ali vreme da. Ako su ti novi brojevi za praćenje ispravni, ja bih sačekao ipak.

Kada preko fona gledam nejke stvarčice za kupovinu često ima i mogućnost "Shop in Bundles". Ne znam da li ovo kapiram kako treba, ali ako ovako naručim, cena bude dosta povoljnija. Da li sam u pravu i kako se to radi pošto mi na plaćanju zaračuna punu cenu?

Kada preko fona gledam nejke stvarčice za kupovinu često ima i mogućnost "Shop in Bundles". Ne znam da li ovo kapiram kako treba, ali ako ovako naručim, cena bude dosta povoljnija. Da li sam u pravu i kako se to radi pošto mi na plaćanju zaračuna punu cenu?
Pa nije baš mnogo povoljnije. Ovo što sam ja kupovao bilo je jeftinije možda 10-ak % po artiklu

Da ti nije uračunata poštarina? Pošto se na bundle dodaje i ta cena.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Pokazuje zajednićku cenu za oba proizvoda, ali kada pokušam da odem na "kasu" i platim, ništa od tog popusta. Pokušavam da ukapiram u čemu je caka, ako je i izbodljivo ili samo marketinška caka.

Kupovao sam tako inace drugi ili treci proizvod ispadaju jeftinije .Bilo je sve ok dobio sam drugi proizvod znacajno jeftinije bilo je sve ok..

Pozdrav, izvinjavam se unapred svima. Znam da je ovo pitanje već postavljeno ali ga ne mogu pronaći... Naručio sam neki šejker za koktele koji ima dve opcije za shipping:
China post besplatno
Aliexpress standard shipping 3.14$

Izabrao sam aliexpress standard shipping i platio dodatnih 3.14 dolara a Kinez mi je poslao sa China post rp...cn.... Jel imam mogućnost za žalbu ili?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ako moze savet, je l' da prihvatim ovo ili da čekam da stigne pa da otvorim dispute?
dd8c6f3d489c518935050ef881657e91.jpg

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Prihvati.

Narucio sam neku maskicu od 1.07 dolara, medjutim malo je kriva, i ne moze lepo da pokrije ivice telefona. Posto nisam do sada bio u slicnoj situaciji, da li da posaljem poruku prodavcu i trazim novu maskicu da mi posalje, ili da otvorim dispute?

Poslednja izmena:
Verovatno je nije dobro zastitio u transportu zato se iskrivila..Kontaktiras pa vidis u krajnjem slucaju otvoris dispute ..Nije neka suma bolje kontaktiras prodavca poslace drugu verovatno..

@ale

Koliko je to "malo" ???

Mozes da trazis refund ako je bas mnogo kriva ili neodgovarajucih dimenzija.

Za 1$ ne treba ocekivati kvalitet kao kod maskica koje kostaju par $

Ne znam gde da pitam pa hajde ovde. Da li je neko porucivao sa onog sajta wish koji pokusava da bude Ali umesto Alija?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Evo kako izgleda:

2a6wif6.jpg

U pitanju je obicna silikonska maskica...

To je ipak soft silikonska maskica pa ne moze se ocekivati da se uklapa sjajno..meka je i sad za dolar je ok ..malo je ispravis to je to..

hoces da kazes da za 0.9 dolara dobijam punjac?

Vjerovatno izabere "više komada" do približne cijene.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno