Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Ja sam neke stvari nalazio na Kupindu... U pitanju je bio bas specifican proizvod koji se ne prodaje kod nas u odredjenoj jako specificnoj opciji i bas to sam nasao na Kupindu upola cene - samo jedan komad tog proizvoda u bas toj opciji... Dakle, isto to sto sam ja porucio i nisam nikada dobio. Cak je i na slici u pozadini pakovanje sa folijama i zastinim plasticnim belim omotacem koji se inace koristi kada se nesto poruci sa Interneta. Izgleda kao da je neko otpakovao posiljku da bi je slikao i okacio na Kupindo.

Bilo je poruceno, nije stiglo i dobio sam refund, ali jako bedno, ako su moje sumnje tacne... Nekoliko neregistrovanih posiljki nisam dobio od pocetka godine. Deluje mi da oni te neregistrovane rade po principu: pola pije pola Sarcu daje...

moguce da te sitnije bez trackinga nekako uvek "zagube".
meni nije problem do novca jer sve te sitnice kostaju po recimo $3-4 ali je problem sto ih ocekujem i stvarno mi trebaju...
do sada mi je sve malo vrednije stizalo bez ikakvih problema i od tada nista...

pogledacu malo po kp-u, kupindu i ostalim limundovima ako uspem nesto takvo da nadjem...

Meni su sve te sitnice za par eur stizale, bez trackinga bile, zadnji put dobio 2 posiljke u periodu oko 10.07. stigle bez veceg kasnjenja. U pitanju punjac i 2 usb kabla.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Imate temu za satove, ali verujem da ni tamo niko nece preporuciti kupanje sa satom u moru.

50m znači da sat može da izdrži statički pritisak dubine od 50m tj. 5 atmosfera ili 5 bara...

Atmosferski pritisak na površini vode je (približno) 1 bar.
Na 10 metara dubine je 2 bara, na 20 metara je 3 bara, na 50 metara je 6 bara, na 100 metara je 11 bara... itd.

Poslednja izmena:
Smanjite dozivljaj vise sa satovima i vodom u ovoj temi.

Preporuka za neki telefon i ozbiljnog prodavca na aliju,ili ebay naravno do 50e?

Zdravo, moze li mi neko pomoci :) Narucila sam neke bademantile za devojacko vece koleginici sa svog racuna Intese, e sad neka autentifikacija preko sms i dva puta mi je skinulo po 49$ posto sam narucila vise komada. Skinute su mi pare sa racuna, dva puta po 49, e sad ja sam tamo otisla na otkazivanje porudzbine i pustila mu poruku da mi vrati pare za jednu porudzbinu, a drugu da prihvati. Da li cu dobiti nazad pare za tu jednu otkazanu, a valjda ce ovu drugu poslati?

@Tijana87

Sa kog sajta si porucivala ?

Na AliExpressu placanje ne funkcionise tako kako si opisala da si uradila.

Moze li mali savet nikada mi se do sada nije desilo da mi nesto ne stigne,sutra mi istice vreme za jednu isporuku. Da li da otvaram malo ranije dispute pre isteka ili posle isteka?

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Ako ti prodavac nije produžio zaštitu otvori pre nego što ti istekne zaštita, možeš dan ili dva ranije.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Можда са дебитном картицом, код интернет картице није тако. Мене некад пита само за рок важности картице, некад ни то, иде преко AliPaу.
Funkcioniše, to je standardana Intesina verifikacija.

Pogledajte prilog 272853

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

vidim da kod nekih prodavaca postoje opcije da stvari šalju, recimo, iz kine, španije ili francuske, i bajagi to kao prihvati da šalju za srbiju, ali da li to uopšte važi za nas ili moramo da se držimo kine? nešto je i jeftinije ako izaberem na primer francusku, ali nikad nisam išao na check out pa ne znam jel uopšte hoće da prihvati takvu narudžbinu?

Kada odes na check out rece ti da ne mozes.. probao sam sve zemlje koje nude i nista ne moze osim bratske Kine :)

@Altru

Sa AE roba ide iz Kine.
Ako koristis aplikaciju na telefonu mozes uvek u opcijama za slanje da proveris da li je moguce slanje za Srbiju.

Evo slike..
85acddaa77134a10da6b432f884946f9.jpg

Kolilo traje kupon za nove korisnike, 1.8. Napravim nalog i pod kuponima se video ali da traje od 22.7 do 1.8 u ponoć.
Juče se ulogujem i istekao je.
Sad moram novi da pravim:smash:

Poslednja izmena:
Nalog na aliju mi je privremeno zakljucan, nzm zasto? Ne mogu da ga otkljucam, iako mi nudi tu opciju...

Pa na dugme ;)
Meni se cini da je gornji deo spoljne ploce dugme

Bilo mi je čudno što nema dugme tamo gde piše Switch. Verovatno radi na dodir. U svakom slučaju ja sam kupio. To mi je prvi uređaj tog tipa, pa ću verovatno da se snađem.

Imam neki kes na Paypalu, hteo bih da kupim neke sitnice pa me zanima da li neki alliexpress shopovi primaju paypal ili da li ima neka alterantiv

Nazad
Vrh Dno