na_slovo_t
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.01.2014
- Poena
- 180
Kakvi te interestuju, ja sam uzimao neke na Ali i van Alija.
Pošiljka je bila u pošti a poštar ništa nije ostavio u sandučetu. Hvala na pomoći pošto je u pitanju bio bici dres od 30e.@ Crespo
Idi ujutru do Poste u Gandijevoj i vidi gde se nalazi posiljka
http://www.posta.rs/struktura/lat/aplikacije/pronadji/PRIKAZI.ASP?RJ=0072&POSTA=11196
http://www.posta.rs/struktura/lat/kontakt/kontakt-centar.asp
Pogledajte prilog 269100
Treba mi za krojenje ako na to mislis?Kakvi te interestuju, ja sam uzimao neke na Ali i van Alija.
jel moze link od ove stvarcice dole sa crvenim PCBomU "kucnoj varijanti" recimo ovako
Pogledajte prilog 269097
U profi varijanti punjac i tester su direktno vezani preko kabla koji se testira
Pogledajte prilog 269098
Najbolje što možeš naći su Wuta japanski stil (oštrica je okomito u odnosu na dršku i vuku se prema sebi, ne od sebe) za nešto malo manje od 20$. Ima svašta i drugo ali uglavnom je nerđajući čelik koji je pre mekan i brzo se tupi.Treba mi za krojenje ako na to mislis?
Najbolje bi bilo ako moze da se ostri kad se istupi da ne moram da bacam i opet kupujem. A moze i neki gde se menja ostrica...vidi da takvih ima na aliju samo je to vise amaterski.
U "kucnoj varijanti" recimo ovako
Pogledajte prilog 269097
U profi varijanti punjac i tester su direktno vezani preko kabla koji se testira
Pogledajte prilog 269098
@d0minat0r
Pretrazi " usb load trigger " - postoji par modela
Kao sa slike - " 35W constant current double adjustable electronic load " - ima ga u ponudi kod par prodavaca
Najbolje što možeš naći su Wuta japanski stil (oštrica je okomito u odnosu na dršku i vuku se prema sebi, ne od sebe) za nešto malo manje od 20$. Ima svašta i drugo ali uglavnom je nerđajući čelik koji je pre mekan i brzo se tupi.
Pogledaj na ebay alat koji pravi Kevin Lee, radnja mu se zove Crazycutleathertools, majstor jeste Kine ali ručno pravi alat prva liga.
Imam negde i FB link nekog našeg lika koji ručno pravi noževe, nije skup a verovatno može da ti napravi po želji (nisam lično probao).
Ako te interesuje još nešto PM da ne davno ovde.
Pitaj Jokera moderatora, covek se bavi kozom godinama, znam da je nedavno uzimao neke...Jel ima na aliju nozeva za secenje kože?
Nasao sam par komada i deluju mi kao da su za jednu upotrebu.
Trazio sam i kod nas medjutim nista mi ne izbacuje u pretrazi na guglu.
Preporučite mi neki punjač za Xiaomi A1 sa AE. Originalni je 5V 2A, ovaj bi se koristio kao rezerva na poslu. Da li će odgovarati onaj navedeni (Rock/universal)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari