Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

^ odakle si?
Ja sam ga platio $38, nije carinjen, Bg.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Ja kad sam ga kupio za $33, ova naša banda mi uzela 700 din.

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Shvatio sam da mi treba uspravni pa naručio Ugreen uspravni, odgovaralo mi što ide sa C kablom.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Na koliko potrošenih?

Da to sam isto hteo reći. Da naglasim u mobilnoj aplikaciji u korpi (shopping cart) skroz gore.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

25$-5$

Poslednja izmena od urednika:
Moze li se kupon iskoristiti preko browsera kasnije? Upravo uzeh 1 iz aplikacije, hvala za info!

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Može iz browsera, do kraja meseca se može upotrebiti. .

Poslednja izmena:
Jel moze preporuka za neki dobar fast charging micro USB kabl? Kupio sam do sada 2-3, ali nijedan nije fast charging iako je za svaki pisalo da jeste.

Pogledaj neki anker

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ajde jos jedno pitanje. Treba mi jos par punjaca, imam original Xiaomi fast charger koji je dosao uz telefon, i ovaj dole na linku ispod, ali sam primetio da se dosta greje, cak greje i kabl, tj. sam ulaz kabla. Jel moze preporuka za neki dobar fast charger?
Ja ovaj punjač koristim i prezadovoljan sam! Trenutno ga nema na Aliju, ne znam zašto. Uz njega dobijaš kabl odličnog kvaliteta u svakom smislu. Njime već 2.5 godine punim HTC One M9, star preko 3 godine i još uvek mu je dobra baterija. https://m.aliexpress.com/item/32613523602.html
Može i kod nas da se kupi, ima ga.

BTW, zna li neko razlog zbog kojeg nema Aukey proizvoda na Aliju?

Poslednja izmena:
Dogovorio sam se sa trgovcem na AliExpressu da mu vratim neispravan uređaj koji je još 22. januara stigao u Kinu.

Status na praćenju je: Delivered, ali piše: signed, mailroom, delivery man: ime i broj telefona

Prvo sam čekao do 15. februara zbog Kineske nove godine, a od tada ne dobijam nikakvu informaciju. Kada pitam trgovca i pošaljem mu screenshot sa praćenja, on kaže da nije dobio, da će proveriti u pošti, odgovara u jednu-dve reči, a engleski im je jako loš. Cela situacija me već užasno nervira.

Da li mogu da preduzmem bilo šta jer je rok za žalbu Aliju istekao davno, čak ni review ne mogu da napišem.

Da li neko imao sličan problem?

Pa probaj da kupiš neki artikal.

Ukucaš AUKEY u AliExpressov search i gledaš koje će radnje da ti izbaci... Vidim da ih ima nekoliko ali možda jesu nešto skuplje nego što je pre bilo u AuKey store i Energi run store ...

Pronadjite oznaku modela i nadjite ga pod drugim imenom tj. nazovi brendom.
Gomila identicnih stvari se prodaje pod najrazlicitijim imenima i po razlicitim cenama.

Ja imam neke anker i aukey punjace i jedan potpuno isti ali pod drugim brendom i zaista su i po kvalitetu isti... Tako da slobodno uzmi i neki drugi brend koji izgleda kao anker/aukey...

Imam jedno pitanje : Naručio sam sa Alija, produžni kabl sa 4 utičnice i 5USB porta -Orico, plus mali ventilator, tako da je paket malo veći. Ne treba mi, ali je bilo jeftino(11$) pa nisam odoleo. Onda me je prodavac zezao, dao jedan TN - koji nije ni krenuo, pa tek posle mesec dana drugi. I paket je stigao, otišao na BG carinu. Oni su ga procenili 5 puta više - traže 1000din!
Ja sad neću da to platim, niti da se žalim.
Da li i koliko mogu da tražim povraćaj od kupca?

Ti si kupac.
Mozes da trazis povrat novca koji preostane od povratne postarine

Vrh Dno