Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Ja sam uzimao te corn sijalice sa ae, odličan kvalitet izrade, dugotrajne, ali loše svetlo. To kako će da ti sijaju može da ti kaže samo onaj ko je uzimao baš od tih prodavaca baš ta dva modela, pa da uporedi, sve ostalo je lutrija. Ako ti ljudi kažu da se ne isplati kupovati na AE led sijalice, to je zato što je neko već platio tu školu. Loše sijaju, nemaš garanciju, bukvalno bačene pare, iako su jeftine. Nije baš uvek kupovina tamo najbolja kupovina.

lose su Corn sijalice u odnosu na one mlecne, ne preporucujem.

Mislim da ovde ima sasvim dobar izbor sijalice nekog proverenog kvaliteta, jednostavno nemas racuna da narucujes.
I garancija obavezno, to crkava a ovde ces bez obzira na nisku cenu dobiti i garanciju.

lose su Corn sijalice u odnosu na one mlecne, ne preporucujem.

Mislim da ovde ima sasvim dobar izbor sijalice nekog proverenog kvaliteta, jednostavno nemas racuna da narucujes.
I garancija obavezno, to crkava a ovde ces bez obzira na nisku cenu dobiti i garanciju.

Hvala, to me interesuje.

Ja preferiram corn sijalice ali ove sa tvog linka su lose ,jer su led preblizu i ako rade punom snagom(sto neverujem) ne mogu da se hlade .

Ja sam u stanu koristio i te corn i klasične led. Corn jako slabo sijaju, ne bih ti preporučio. Dugo sam koristio klasične led sijalice. Pre godinu dana sam skinuo sve led sijalice i stavio 24w panele koji sijaju mnogo bolje od led sijalica. Imaš ih kod nas od 18w koštaju 500 din,ovi jači od 24w koštaju 800 din. Mislim da sada imaš i panele jače od 24w.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Generalno corn sijalice su očaj. Meni ni jedna od tri različita tipa nije izdržala ni mesec dana.
Od kineza sam uzeo i jedno 25 kom gu5.3 koje sam mislio da su dobre, pa posle više od 6 meseci 2/3 je otišlo. Nisu crkve, nego flicker-uju.
A iz jedne domaće radnje sam 6kom Bulb E27 10W, sa garancijom. Posle mesec dana crkne jedna, posle mesec dana još jedna, ... Zamenio sam ih, jer su bili pod garancijom. Sve su crkle za manje od dve godine. Džaba kad je model loš. Iz te radnje sijalica od 18W i dalje odlično radi.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Jeftine sa Alija (koliko para toliko muzike)
Nisam kupovao sijalice sa Alija, uzimao sam u BG-u, nisam kupovao ni najeftinije. Čak jeftinije klasične led su bolje sijale od corn sijalica. I te corn su crkavale posle 2-3 meseca, u garanciji sam ih menjao ne znam koliko puta.

Poslednja izmena:
Imam jos uvek 4 corn sijalice stare 5 godina iz Kine , ne secam se dal DX il neka druga radnja ...

Je l' može preporuka za neki jastuk za ljude koji imaju probleme s kičmom?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Jel neko kupovao autodijagnostiku preko AE? Pre par godina sam kupio onu najjeftiniju bluetooth verziju od 2-3 dolara i brisala je greske (otprilike samo to). https://www.aliexpress.com/item/201...64-4bdc-841b-0c5e79eff236&transAbTest=ae803_5

https://www.aliexpress.com/item/201...b8-43f8-af1c-4ea90c7f41f2&transAbTest=ae803_5

E sad ove 2 su kopije originalnih, e sad da li mogu da citaju i brisu neke osnovne greske ne znam, vidim da ih prodaju na KP dosta za x2 cenu i tvrde da su original sto je naravno laz...

@doggmania

Ova od 30€ je DS100E ( uredjaj sa dve ploce ).
Na nekim vozilima moze da odradi vecinu stvari , na nekima nije u mogucnosti da ocita ni osnovne parametre....

Kinezi po par razlicitih verzija pakuju u ista kucista , a postoji i par tipova kucista.

Onda ili kupis na blef pa testiras sam ili kod nas kupis od ljudi koji se tim poslom ozbiljno bave i prodaju testirane uredjaje za koje znaju sta mogu da urade i nude podrsku i garanciju.

Lepo da si to kupio testirao inace jedan poznat reviewer na YT ih je ocenio kao izuzetnu ponudu sto se tice bt slusalica..Inace da li bi mogao reci koliko drzi baterija i onako koliko je kristalan zvuk itd..

Btw Ali daje kupone od 2/15 i 4/30 s tim da morate potrositi 200 ili 400 kupona vaze 7 dana a od 12-14 krece Ali brand fest sale

Poslednja izmena:
Dva puta su mi vraćali... Oba puta je prošlo 3 ili 4 dana

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Može preporuka za bežični punjač (za S10)? Xiaomi/Ugreen?

Lepo da si to kupio testirao inace jedan poznat reviewer na YT ih je ocenio kao izuzetnu ponudu sto se tice bt slusalica..Inace da li bi mogao reci koliko drzi baterija i onako koliko je kristalan zvuk itd..

Btw Ali daje kupone od 2/15 i 4/30 s tim da morate potrositi 200 ili 400 kupona vaze 7 dana a od 12-14 krece Ali brand fest sale
Dobre su sluške, baterija drži 8-10 sati, zvuk im je čist, nema ni kašnjenja zvuka za slikom. Ja sam zadovoljan. Imali su i neke novije modele sa većom baterijom ali sam uzeo ove zato što imaju kukice za uši da mi ne bi ispadale tokom trčanja.

Anker Soundcore 2. Za 30 dolara odlično zvuči.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Imate Alijeve kupone 5/25 u korpi, max dva komada.

Može na sve preko 25$. Sad je nestalo puštaju ograničene količine. Probaj kasnije biće ih sigurno, probaj ujutru posle 9. Nalaze se kad uđeš u korpu, skroz gore.

Vrh Dno