Sve ostale porudžbine koje sam otkazao sam takođe platio, sigurno sam i ovu pokušao da platim, možda nisam imao dovoljno sredstava na računu.Da li nas trolujes ili sta?
Imaju neki agenti preko kojih kupujes. Ali da, postarina je skupa, cena za China Big AirMail je prvi kilogram 25$, svaki naredni je 8.5$.
Ima neko savet sta da se radi ako prodavac ignorise zahtev za otkazivanje porudzbine? Ne samo da to ignorise vec mi ni na jednu privatnu poruku pre toga nije odgovorio. Rok je jos dva dana da posalje paket. Brine me da me ne zezne prodavac, odbije zahtev za otkazivanje i saceka zadnji dan i onda posalje paket.
Da li mogu da poslajem skrinshotove i zamolim nekoga iz podrske da mi otkaze porudzbinu? Ne znam da li postoji ova praksa.
Jesam ja, CSSBuy ili Basetao su provereni i šalju kod nas. SuperBuy isto šalje ali dere sa shippingom. Ja sam kupovao odeću sa Taobao i zadovoljan sam poprilično. Agenti uzimaju mali procenat, do 2-3%. Slike su isto jeftine, ispod 1$ da vidiš da li ima falinki itd...
Mogu i da pošalju DHLom.
Otvarao sam temu ovde ali niko nije imao iskustva pa sam išao na svoju ruku i zadovoljan sam. Ako te interesuju neke informacije, slobodno mi se javi.
Jel si procitao prethodnu stranu i moja 2 posta u vezi otkazivanja? Sve je lepo napisano.
Posalji mu poruku da ako posalje paket, automatski ces mu dati 1 zvezdicu. Sad je mozda vec kasno za to, ne znam koliko dugo se natezes sa njime.
Otkazao sam porudžbine sve tri po 24.41$ (inače imam tri iste porudžbine na različite adrese zbog carine). Išao sam na cancel order, Kinez nije prihvatio i odjednom mi piše za sve tri porudžbine da su poslate, ali sve tri imaju isti tracking number. Da li se nekome to desilo?Naručio sam 08.02 neke novčanike u vrednosti od 24.41$. Kinez ih još nije poslao, oglas je obrisao. Koliko novca mogu da dobijem nazad ako otkažem porudžbinu?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari