to je samsung prodavnica na aliju ja sam uzimao odatle
Znaci sve ok original su 100% da se ne brinem?
to je samsung prodavnica na aliju ja sam uzimao odatle
Sa elm327 vecinu stvari ne moze da uradi tj moze da procita samo najjednostavnije greske, nista dublje ne mozes sa njim.https://www.aliexpress.com/item/Min...lgo_pvid=b3e124c9-1787-477d-81e8-f71744e7798f
ovakav plavi sam ja kupio pre neku godinu za Citroen C5 2002 god i cita i brise greske preko torq (mobilne aplikacije), samo treba znati kako povezati preko bluetootha.
A sto se tice nasilne regeneracije DPF preko dijagnostike vrlo lako moze nesto da podje po zlu jer tu se u mestu vrti motor na visokim obrtajima gde nema adekvatnog hladjenja. A sto se tice ciscenja to je cista prevara moze da potraje 6 meseci i ponovo da zapusi a kosta kao 50% od cene novog DPF.
Aha,super onda [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]@DZOSUA
U Srbiji moze da se vozi i bez katalizatora... U EU da te uhvate , ne bi ti bilo dobro
@Ibrica
Znaci da je posiljka stigla u Srbiju
Samsung apsolutno nema svoju prodavnicu na Aliju.Znaci sve ok original su 100% da se ne brinem?
Samsung apsolutno nema svoju prodavnicu na Aliju.
To što je neki kinez nazvao radnju Samsung China Store ili whatever, ne znači da je to Samsung radnja.
Pročitaj komentare dobro, pogotovo negativne i additional feedback pa odluči da li ti se kupuje.
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Ja sam narucio jednu sa alija 64gb, videcu koliki je kapacitet i koja je brzina kad stigne.Proverio sam sve sto si rekao. Najgore sto nema nista sto se negativnih komentara tice. Svi tvrde da su original. Kace i brzine i testiranja raznih programa i sve je kako treba, cak ti programi iscitaju da je Samsung korporacija u pitanju. Vidim cak i Rusi ih kupuju kao ludi uredno testiraju i kace na Youtube. Kinezi iz same prodavnice tvrde da je 100% ogiginal i da su autorizovani od stane Samsunga u sta bas i ne verujem. Jedino kompaniju Samsung da kontaktiram da vidim sta ce reci povodom toga.
E, kad vec pricate o tim Samsung karticama, ladno mi je BG carina tu bedu od dva grama bacila na carinjenje, tj. oporezivanje. Osim ako je neki bug zato sto je nedelja, ali ne verujem.
Eto, cisto malo da utesim nase clanove kojima veci dusmani udaraju namete.
Nisu carinili ni meni u Ns memorijsku, takoda nece...Ne mora da znači, nedeljom ne radi carina pa ovi iz pošte sve ostavljaju carinicima za ponedeljak da odluče. Ne bi trebalo da ti carine memorijsku karticu, bar meni nisu nikada ...
+1 takodjeMofi, jel da?
Bice ocarinjen, vecinu Mofi maskica uhvati carina jer su lepo upakovane. Meni je na 7$ Mofi doslo oko 350din dazbina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari