Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Naprotiv, iz predgradja Beograda sam :)

Ne znam je l' to izvodljivo, sa kojim dokumentom bih isao u postu da podignem paket? Kako da znam da je paket stigao bas u moju postu, na sajtu poste su vrlo neprecizni

Imate li predlog za neku kamericu koja moze da se zakaci za krevetac pa da se na mobilnom prati sta radi beba dok ste u drugoj sobi?

Na sajtu poste su vrlo precizni , ako znas iz koje poste krece tvoj postar posiljka je u toj posti rano ujutru .
Naravno pod uslovom da imas pravi medjunarodni traking broj .

@Moca
Xiaomi dafang je ok imas i temu o wifi kamerama

Sent from my MI 6

Poslednja izmena:
i Xiaofang će da završi posao

Original Xiaomi Xiaofang 1080P Camera Portable Camcorder Webcam Night Vision WIFI App Smart Remote Control For Home Security
http://s.aliexpress.com/6vUBvyyI?fromSns=Copy to Clipboard

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

@Moca
Da li si razmisljao o baby monitoru? Za iste namene ko i ti sam uzeo db power baby monitor. Izasao me oko 35 dolara.
Nije losa stvar uopste ali mali je displej, samo 2.4 inca o slika nije nesto narocito. Ali zavrsava posao i veoma dobra stvar je da se ekran sam gasi posle odredjenog vremena a pali se na zvuk. Kad beba zaplace ili sl. Jedina mana je losa slika, pogotovo nocu i mali displej ali po meni vredi tih para.
Ja sam takodje hteo uz baby monitor da uzmem Dafang kameru ali zeznuli me sa gear besta kad je bila 26 dolara tako da sad cekam neku akciju jer mi se ne daje 35+ jer se prodavala i za 19 dolara.

Poslednja izmena:
@Nikola2307

Upotedi sa baterijom BT55T - cini mi se da je to taj model

Nije, ova ima konektore tačno na sredini :-/
392575b7d3adc73b988b3d1f40ecd51b.jpg

Послато са D2303 уз помоћ Тапатока

Prvi put porucih sa Alija, neka dva kajisa za sat... Status posiljke "zadrzan na carini, molimo vas kontaktirajte carinu ili prodavca". Sta ciniti u ovakvim slucajevima?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Nista, cekas da prodje carinu.Ako prodje brzo, ne placas nista...ako ostane na carini par dana , onda racunaj da placas harac drzavi.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Inace iznenadjen sam brzinom kojom je stiglo, poruceno 30.05., 08.06. vec stiglo u Srbiju, pre kad sam preko prijatelja porucivao putovalo sve po mesec-dva.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Kaiševi za sat su mi uvek stizali za 10-ak dana bez praćenja i bez carine. To je obično pismo bilo.

Od skoro sam uocio da Ebay ima gomilu stvari iz Kine, po istoj ceni, tako da sam poceo preko njih da porucujem djidje bidje, nadam se da cu bolje proci nego sa hohstaplerima iz alija.

Jeftinije je na Ebay često, ja ga u poslednje vreme koristim više nego Ali.

Razlika je što za jeftinije stvari na ebaju nema praćenja i niko te ni ne pita hoćeš li tracking broj.

ja sam probao preko ebay, manji paket čisto da probam i ništa nije stiglo a prodavac preko 17000 ocena

Sta raditi kada ti prodavac posalje 2 puta pogresan prozivod?
Naime kupio sam neku podlogu-tepih za decu debljine 1cm, cena oko 9$. Dodje mi podloga debljine 5-6mm i drugacija je tekstura materijala ali izgled tj slika je apsolutno ista. Ta koju sam kupio deluje na slikama dosta kvalitetnije od ove moje koju sam dobio. Slucajno sam primetio razliku.
Posaljem poruku prodavcu, on trazi da je islikam detaljno i kaze da predlozim resenje problema. Ja mu napisem, da ne duzim pricu, da vrati pare?? On se javlja i kaze poslace novu podlogu.
Juce mi stigne apsolutno ista podloga koju sam vec dobio, tj ona koja ,,ne valja''.
Sta sad raditi?
Nisam dobio ono sto sam narucio a sdruge strane prodavac mi nije ni trazio da posaljem prvu podlogu niti da mu uplatim neke pare. Imam dve podloge koje mi ne trebaju :D ali mislim da vrede tih para.
Da li traziti da posalje ponovo? Mislim da je to bezobrazno? Ne treba biti alav.
Kako oceniti tu transakciju? Da li napisati sta se desilo?
Mozda je lik prevarant i namerno salje pogresne koje su sigurno jeftinije. Kad sam gledao cene on je bio duplo jeftiniji nego ostali prodavci. Podloga kod drugih prodavaca te debljine je bila od 20-25$.

Razmisljam da narucim bateriju za S Note 4 preko alija, ima ih za 10+4$ shipping. Par njih u feedbacku napisalo da je slab kapacitet na sta im prodavac kaze da isprazni i napuni par puta bateriju... Imao sam losa iskustva ranije sa zamenskim baterijama pa ne znam ni d ali da narucim preko alija/ebay ili da kupim kod nas (do sad nisam kupovao bateriju online)...

Nazad
Vrh Dno