Proverio si preko onog add-on ili ti samo piše trenutno da je kao regularna cena 32$?GameSir dzojstik G3s na popustu 22$ (cena inace 32$).
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
To se zove "DFS Sofa sale"Inače, ovo ne rade samo kinezi nego i naše radnje. Baš se skoro neko na forumu žalio kako su mu zeznuli prijatelja na istu foru ovi iz Tehnomanije.
Jysk kod nas ista prica samo menjaju procenat popustaTo se zove "DFS Sofa sale"(EDIT: Termin potice iz UK, zbog lanca prodaje namestaja DFS, kod koga je Sale stalno, za sve artikle, "pravu cenu" niko nikada nije video niti platio, niti se zna)
Kod nas su tek negde krajem 2013. poceli da prepisuju taj recept.
Već duže planiram i nikako da kupim X6 DAC, sad nalete baš povoljno pa sam naručio
https://www.aliexpress.com/item/fx-...ital-Audio-Decoder-DAC-16BIT/32259251491.html
Na popustu 4941 din (48.47$) sve ukupno crni sa RCA kablom!
Jeste, poručio sam ga kad je bila ona akcija što se spominjala malo ranije u temi. Sad je na carini, valjda će mi stići do kraja sledeće nedelje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prijatelju jel stigao zvučnik,interesuju me utisci.:wave:
Ako je original, nećeš se razočarati. Odličan je. Ja sam uzeo sa 5 izlaza pre godinu dana iz Aukey radnje na Aliexpress-u za 18$ (popust plus kupon od 1$) i vredi makar duplo. Svako veče se puna 2 telefona (sve puni brzo) a povremeno puštam uz to Kindle, Powerbank, iPod Touch, iPod Nano i burazerove telefone.Ja sam uzeo pre 20 dana, jos nije stigao... Punjac Aukey 6 usb porta... Zanimljivo deluje, videcemo... i jos neki sa 3 porta... Ali i nisu zanimljivi dilovi, 20-30e...
https://www.aliexpress.com/item/New...lgo_pvid=9ac412a7-f57d-483c-a9d2-4fcdf2f25c36
Ovakve su do sada koštale 20-30 EUR i uvijek dobijale odlične ocjene na Hedfaju. Ovo je nova verzija sa osvježenim frekventnim opsegom i novom kombinacijom boja. Ja naručio sa plavim kablom.
Pogresio si forum, ovo je za Postu Srbije.sta je ovo sa postom ja vise od mesec dana cekam posiljke,a najgore je narucio sam jos par,to nista nece stici,a sto je najgore nema gde da narucim ovo i kupio sam na popustu,nesto sad citam carinu kazu ovako ako se uskoro ne resi situacija u posti poste ce vracati,sta onda mi da radimo,ja cu tuziti postu odracu ih,jer ovo nemogu da nadjem nigde i jos sam uzeo na popustu,i ovi iz carina sto bas moraju postom to da prevoze nek uzmu daily ekspres pa njima,zna li neko oce li se resiti ovo u posti sta cete vi raditi povodom paketa ja razmisljam o tuzbi ako budu vracali nazad ko zna gde ce to zavrisi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari