Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Od koliko po nasem pocinje ova "akcija" 11.11.?
Od 8-9h,jel?

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

^^Ovaj je kostao 15.99$

Preporuka za neki USB-C kabl? Citao sam da se ne treba igrati pa da pitam ko ima iskustva sa istima.

Sa ili bez shipping ako si zapamtio možda ?

Pošto je ovaj 15$ sa shipingom a 13.8 bez

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

^^Ovaj je kostao 15.99$

Preporuka za neki USB-C kabl? Citao sam da se ne treba igrati pa da pitam ko ima iskustva sa istima.
Иста ствар ме интересује...

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

Ja uzeo samo adaptere za onaj standardni - micro, ne znam ni koliko je to pametno ali bilo bam badava...

Znači onda je stvarno popust. Hvala

Uh. Nisam čitao taj qoutovan post :) haos.

Što se tiče USB C kabla ja ću uzeti ovaj pa neka ide život..

AUKEY USB 3.0 1m Nylon Braided Type-C Cable USB A to Type C Fast Charging Cable for Xiaomi Mi5 Meizu Pro6 LG Huawei P9 Macbook
http://s.aliexpress.com/faMf2UJR

Poslednja izmena:
Ja sam skoro uzeo ugreen, izgleda fantastično, počeo da gubi kontakt posle 3 punjenja. Naručio 2 komada Orico, imam jedan od ranije, radi ok.

Pa program mi nekako nudi bundle pa reko ajde da uzmem 11.11 da izbegnem jedno plaćanje shippinga.. ne znam kako se prave ovi bundlovi

d4b0e7247be022594b5ba738752576b8.jpg

Jel neko naručivao ovaj miracast za TV, 256M Anycast m2 iii ezcast miracast Any Cast Air Play hdmi 1080p tv stick wifi Display Receiver dongle for ios andriod
http://s.aliexpress.com/Aj6Fjieu
(from AliExpress Android)
Valja li to čemu?

Sent from my E5823 using Tapatalk

Hvala ti, znači nema leba od ovog

Baš tražio link do te teme ali malo mi nezgodno sa moba. U suštini čovek kaže da secka i da gubi dosta na brzini u prenosu, toliko da je spreman da ga vrati ilk bar da mu vrate pola novca... E sad verujem da ima više vrsta, ali ni ja se ne bih igrao sa tim. Meni su startu govorili tipa da ako nije original za samsung (tv) nema da šljaka kako treba pa Bog.

Nema to veze sa markom, tv dobija isti signal kao i preko antene. Problem je miracast jer imaju loš WiFi i premalo ram memorije. Android box je mnogo bolji izbor, posebno jer može da radi i bez telefona

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Hvala ti, znači nema leba od ovog

Ja koristim ponekad EasyCast OTA 2.4G WiFi Display Dongle Miracast TV Stick DLNA Airplay Adapter Wireless Displayer for iPhone 6S / 6S Plus / iPad Proaccessory uglavnom za youtube na stariji LCD TV.
Sa EZcast firmware

Poslednja izmena:
Jel su kinezi opet naduvali cene pred sutrašnje popuste?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Instaliraj plugins = check it 4 yourself.

Sent from my Redmi Note 3 Pro [kenzo] using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel neko naručivao ovaj miracast za TV, 256M Anycast m2 iii ezcast miracast Any Cast Air Play hdmi 1080p tv stick wifi Display Receiver dongle for ios andriod
http://s.aliexpress.com/Aj6Fjieu
Valja li to čemu?

Ja sam uzeo ovaj, muke su to tantalove. Jedva 720p radi, u full HD ni govora, koči, secka... Slaba propusna moć samog wifi, kad se konektujes direkt na dongle, bez neta, onda još pomozi Boze, ali ako treba nesto sa neta da gledaš, pa da prebacis preko screen mirroring, tu nastaje haos.
Dopisujem se sa kinezom, odgovara, daje savete, zadnji što mi je dao da skinem stariju verziju EZcast, posto poslednja ima bag, pa zeza protok, ali i sa tom starijom nisam dobio mnogo bolje, jeste za nijansu, ali nije to to.
Planiram da uzmem neki androd box i da se ne zezam više sa ovim.
Ako neko hoće, prodajem ga :)

EZcast Smart Tv Stick EZ cast Android Mini PC Miracast Mirror cast Dongle wifi Ipush better than google chromecast chrome cast
http://s.aliexpress.com/miYRFfUn
cfed12212a68f4bd07a72dfdd6d7f1fc.jpg

Edit: YouTube radi ok, stream videa, slika, filmova sa tel na TV radi ok, ono što ne radi bas ok je screen mirroring, a to mi bar treba, posto imam neke apk za filmove koje mogu da gledam samo na telefonu ili tabletu, pa sam hteo da prebacim sliku na TV.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Do kad planiraju ovaj strajk u posti, ima li uopste smisla ista porucivati..

Prelepo..

Nazad
Vrh Dno