Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Nikako, bolje kupi pre "akcije"

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Stigao mi bt receiver i bt ne radi, ja kažem prodavcu i reko da se dogovorimo nešto, on kao pošalji mi paket nazad? Koliko je to izvodljivo, i da li je moguće uopšte za džabe poslati nazad?

Sent from my E5823 using Tapatalk

objasni da ti je to neisplativa varijanta, napravi video snimak da pokažeš da ne radi i čekaj da ali presudi ako prodavac nije spreman na dogovor...i otvoriš dispute naravno...napiši da te vraćanje košta skoro kao cela vrednost bt sprave...doduše, ne znam koji je to br risiver, možda i više od toga...

Poslednja izmena:
Ne mora biti vodootporan,imam kamp prikolicu,treba da svira što duže i da zvuk ne bude baš katastrofa.Mada znam da kvalitet prati novac.
Zaboravih najvažnije je da mogu da slušam Spotify.

Ja čekam SoundCore 2 da mi stigne. Prijatelj ima prvu verziju, odlično se čuje i baterija drži kao luda.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako sada naručite mnogo će ranije stići, to je jedini benefit jer se 11.11 se zbog gužvi oduži do nove godine. Na akciji su cene u proseku ipak nešto niže nego sada, ali razlika nije velika pa se može jedino dobro uštedite sa kuponima.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Jeste, poručio sam ga kad je bila ona akcija što se spominjala malo ranije u temi. Sad je na carini, valjda će mi stići do kraja sledeće nedelje.

Ako sada naručite mnogo će ranije stići, to je jedini benefit jer se 11.11 se zbog gužvi oduži do nove godine. Na akciji su cene u proseku ipak nešto niže nego sada, ali razlika nije velika pa se može jedino dobro uštedite sa kuponima.
+1! Ja jurim da porucim nesto sada da posalju pre 11.11. inace... jbs sto ide UPSom, njima 11.11. i kasnije treba mesec dana nekad samo da posalju stvarno.

Pozdrav ljudi,

Hteo bih da narucim neke sitnice sa alija. Imam dva pitanja na koja nisam nasao odgovor. Prvo je posto vidim da prodavac salje USPS koliko sam shvatio to stize u nasu postu kao paket pa me zanima koliki je rok za preuzimanje od kad dobijem obavestenje da je stigao? Takodje me zanima posto trenutno ne zivim na adresi koja mi stoji u licnoj karti da li mogu slobodno da narucim paket sa mojim imenom ili da stavim ime rodjaka cija je ovo adresa? Ovo me zanima da mi ne prave problem pri podizanju paketa posto mi u licnoj nije adresa na koju je paket narucen, a nebi da cimam rodjaka ako ne treba. Hvala unapred na odgovorima :)

Ja sam zadnju stvar naručio sa accounta na ženino ime, platio svojom karticom, a poslao na bratovu adresu u CG...

@ozzy80

Nema veze koja je adresa u ličnoj karti, slobodno naruči na koju hoćeš adresu na svoje ime. Rok za podizanje paketa je 5 dana, a ima fora da najaviš u pošti u kojoj preuzimaš da ti čuvaju paket do 30 dana (čini mi se da je 30). Plaća se nešto malo

Jeste, poručio sam ga kad je bila ona akcija što se spominjala malo ranije u temi. Sad je na carini, valjda će mi stići do kraja sledeće nedelje.

Aj´javi utisak kada stigne,ja ne žurim,imam vremena do leta.Mada moram naručiti dva tri meseca pre kampovanja.

Jel' AliBaba poceo da naplacuje fee za kupce skoro?

Po kojoj ceni si ga naručio?

ccccc812299f7866d682bfdab73e1ea1.jpg

Pozdrav, jel neko marucivao telefon skoro, uzeo bih leeco le max 2, prvo sam razmišljao da mi stigne u UK, ali razlika u ceni je tolika da se i ne isplati, plus ako stvarno stiže za 10ak dana sa ovim novim letom.. Znaci na oko 150 dolara da računam još 30ak posto preko?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Pod uslovom da ga procene na realnu cenu, što nije obavezno

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Ne znam od kad je brza dostava, ja cekam od 07.09. još nije stiglo :(

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Koja pošta, ima i tu razlike..

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

China post air mail. Poruceno 7 septembra, 15 septembra otišlo sa aerodroma, i do 28 oktobra nema promene u tracking-u, kada se pojavio status da je na carini, i tako stoji I dalje. Pošiljka je 17 eur, ne znam sta toliko gledaju?!?

Je l neko razmenjivao coins for products...? Ja kad hocu da kliknem na proizvod, nece uopste da otvori. Ni ujutru u 8 kad pocinje "prodaja" nece da mi otvori tj. nemam gde da kliknem excange, bukvalno klikcem, a ne reaguje, a i iste sekunde je sve sold out. Je l to neka fora ili je stvarno neko uspeo da razmeni?

Kad napravis skript kao rusi i kinezi mozda uspes da uletis ,

Ne znam gde da pitam, pa reko ajd ovde posto sam ovde i pitao za savet pri kupovini mi band 2. Stigao je uredno za manje od 20 dana sve extra bez dazbina. E sad nikako da ga nateram da promeni vreme...sad kad se menjalo sad unazad na telefonu promenjeno uredno, a na mi band 2 idalje stoji staro vreme. Ostale stvari uredno sinhronizuje sa fonom, ali vreme stoji idalje. I druga stvar, nikako da ga nateram da me obavestava kad imam poziv. Ukljucio sam u aplikaciji naravno, stavio na 3 sekunde od prvog zvona da krene da vibrira i nista, ne reaguje. Za ostalo nisam primetio da pravi problem (obavestava za poruke, viber, whatsapp, gmail). Zna li neko sta mu je ciniti?

Coins for products, može da se uhvati, samo mora se biti extra brz :) Tako sam uzeo 10tak stvari.
Za mi band 2,probaj da ga opet sinhronizujes sa telefonom.A za pozive nznm, mozda negde u permissions na telefonu nisi postavio za mi fit. Mada me cudi ako stizu poruke.

Послато са x600 уз помоћ Тапатока

China post air mail. Poruceno 7 septembra, 15 septembra otišlo sa aerodroma, i do 28 oktobra nema promene u tracking-u, kada se pojavio status da je na carini, i tako stoji I dalje. Pošiljka je 17 eur, ne znam sta toliko gledaju?!?

Nije to ništa, meni Kinez poslao 10.7.2017. , još stoji na Kineskoj carini, tačnije..17track prijavio nekoliko mogucnosti..vracen nazad u prodavnicu, problemi sa carinom, izgubljeno, polomljeno..mada Kinez tvrdi da je sve pod kontrolom i da je pošiljka u tranzitu.
Tracking broj ispravan.

Ne znam gde da pitam, pa reko ajd ovde posto sam ovde i pitao za savet pri kupovini mi band 2. Stigao je uredno za manje od 20 dana sve extra bez dazbina. E sad nikako da ga nateram da promeni vreme...sad kad se menjalo sad unazad na telefonu promenjeno uredno, a na mi band 2 idalje stoji staro vreme. Ostale stvari uredno sinhronizuje sa fonom, ali vreme stoji idalje. I druga stvar, nikako da ga nateram da me obavestava kad imam poziv. Ukljucio sam u aplikaciji naravno, stavio na 3 sekunde od prvog zvona da krene da vibrira i nista, ne reaguje. Za ostalo nisam primetio da pravi problem (obavestava za poruke, viber, whatsapp, gmail). Zna li neko sta mu je ciniti?

Xiaomi Mi Band 2

Poslednja izmena:
Kako se blizi taj 11 tako cijene lagano rastu. Sad je "najgori" period za kupovinu.

Sent from my Mi-4c on MIUI 9 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno