Zasto ?Nikako, bolje kupi pre "akcije"
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Zato sto ce ti biti povoljnije.Zasto ?
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Stigao mi bt receiver i bt ne radi, ja kažem prodavcu i reko da se dogovorimo nešto, on kao pošalji mi paket nazad? Koliko je to izvodljivo, i da li je moguće uopšte za džabe poslati nazad?
Sent from my E5823 using Tapatalk
Ne mora biti vodootporan,imam kamp prikolicu,treba da svira što duže i da zvuk ne bude baš katastrofa.Mada znam da kvalitet prati novac.
Zaboravih najvažnije je da mogu da slušam Spotify.
Zato što ćes bolje proći ...Zasto ?
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Ja čekam SoundCore 2 da mi stigne. Prijatelj ima prvu verziju, odlično se čuje i baterija drži kao luda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
+1! Ja jurim da porucim nesto sada da posalju pre 11.11. inace... jbs sto ide UPSom, njima 11.11. i kasnije treba mesec dana nekad samo da posalju stvarno.Ako sada naručite mnogo će ranije stići, to je jedini benefit jer se 11.11 se zbog gužvi oduži do nove godine. Na akciji su cene u proseku ipak nešto niže nego sada, ali razlika nije velika pa se može jedino dobro uštedite sa kuponima.
Jeste, poručio sam ga kad je bila ona akcija što se spominjala malo ranije u temi. Sad je na carini, valjda će mi stići do kraja sledeće nedelje.
Po kojoj ceni si ga naručio?Jeste, poručio sam ga kad je bila ona akcija što se spominjala malo ranije u temi. Sad je na carini, valjda će mi stići do kraja sledeće nedelje.
Nije to ništa, meni Kinez poslao 10.7.2017. , još stoji na Kineskoj carini, tačnije..17track prijavio nekoliko mogucnosti..vracen nazad u prodavnicu, problemi sa carinom, izgubljeno, polomljeno..mada Kinez tvrdi da je sve pod kontrolom i da je pošiljka u tranzitu.China post air mail. Poruceno 7 septembra, 15 septembra otišlo sa aerodroma, i do 28 oktobra nema promene u tracking-u, kada se pojavio status da je na carini, i tako stoji I dalje. Pošiljka je 17 eur, ne znam sta toliko gledaju?!?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ne znam gde da pitam, pa reko ajd ovde posto sam ovde i pitao za savet pri kupovini mi band 2. Stigao je uredno za manje od 20 dana sve extra bez dazbina. E sad nikako da ga nateram da promeni vreme...sad kad se menjalo sad unazad na telefonu promenjeno uredno, a na mi band 2 idalje stoji staro vreme. Ostale stvari uredno sinhronizuje sa fonom, ali vreme stoji idalje. I druga stvar, nikako da ga nateram da me obavestava kad imam poziv. Ukljucio sam u aplikaciji naravno, stavio na 3 sekunde od prvog zvona da krene da vibrira i nista, ne reaguje. Za ostalo nisam primetio da pravi problem (obavestava za poruke, viber, whatsapp, gmail). Zna li neko sta mu je ciniti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari