Ne razumem?
Evidentno je da AE još uvek nije potvrdio moj order cancellation. AE customer service radnik je potvrdio u kom će periodu AE to odraditi (dakle najmanje 3, a najviše 20dana).
Hoćeš reći da ću posle toga imati čekanje i od strane Intesa banke?
Svestan sam toga, ali šta da radim, napravio sam grešku, tj. nisam znao koja je politika AE, a politiku Intese mogu da pretpostavim.
AE,kao i svaka druga banka, ima interes da novac drži kod sebe. Mogu da uplatim još par hiljada dinara, da dopunim stanje na računu VisaElectron kartice i da poručim sluške koje su Generacija 2. Tu sam se bio zeznuo. Nisam se dovoljno informisao o onome što kupujem.Postoji Generacija1 i Generacija 2. Takodje, u Feedback-u prodavnice sam naleteo na par komentara o autentičnosti slušalica..postavili su pitanje o tome da li su sluške original ili kopija. Pravili su pitanje zbog authenticity code-a, koji se nalazi na svim Xiaomi proizvodima. Postavio sam i to pitanje,odgovor je bio:
..as for authenticiy code, it is not supported on this model, you can ask Xiaomi official customer service. But there is a QR code on the item, you can scan to check authenticity after you get it.
Pročitao sam i politiku AE po tom pitanju, *What is '3 times your money back'?
Sad, koliko je sve to u praxi zaista validno, ne znam.