Evo da napisem svoja iskustva, 23 maj narucio, 16 jun stiglo, dakle cekao 25 dana, kad mi je stigo paket naplatili su mi jos 910 dinara, ja pitam zbog cega, jer znam da je i paket i posiljka vec placena, oni kazu verovatno su na carini otvarali pa zato.
Posle sam video na papiru da je stajalo neko vreme na carini, da su ga otvarali i da sam zato morao da platim toliki iznos, a pojma nisam imao da se tako nesto moze destiti.
Narucio sam naocare za virtualnu realnost i uvideo da ono dugme koje se pritiska da bi otvorio cover gde ubacujes mobilni, jednostavno ne radi, zaglavljeno je dole ispod maske, nije ispupceno i ne funkcionise, pa ne mogu da otvorim uredjaj i koristim.
Sad ne znam sta da radim, znam da imam osnova za reklamaciju, ali ne zelim sad da saljem nazad paket i da se izlazem novim troskovima (ni ne znam kolko to kosta), pa da onda cekam jos i vise od 25 dana, dokle to stigne tamo, pa dokle mi vrate, apsolutno se ne isplati.
Mislim se da razvalim ovu masku sto nece da se otvori i tako koristim, zalepim selotejpom kad ocu da je vratim, tako nesto da iskombinujem. Bas sam se razocarao, prvi put sam narucivao nesto preko interneta i ne verujem da cu to vise raditi, a ne bi ni ovo, da je moguce to nabaviti negde u Srbiji, ko sto nije.