Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Mislis drugi? Da, imas free-forum obrazac (+one stavke gde/koliko/kada da bi se nasla transakcija)

^ Aha, nedelju dana traje gore opisani spor, hvala. Ne chargeback. ;)

U pitanju je bas bilo kao kod Dwayne-a, pogresan iznos naplacen.

Chargeback, za nesto sto nisi ti kupio, nego zloupotreba kartice, ne znam kako ide.

Stigao mi miš od 01.12 danas konačno, i ne radi.
Svetli sve na njemu kako treba, prikačim ga na komp, instalira drajvere odmah, ali neće da ga mrdne ili da klikne nikako.

Šta sad raditi?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Stigao mi miš od 01.12 danas konačno, i ne radi.
Svetli sve na njemu kako treba, prikačim ga na komp, instalira drajvere odmah, ali neće da ga mrdne ili da klikne nikako.

Šta sad raditi?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

AliExpress će ti tražiti snimak. Obezbedi to i vratiće ti pare posle dispute-a.
Prodavac ti naravno neće vratiti pare ni ako mu pokažeš snimak tako da se odmah žali.

Sreca pa ipak nema problema, 'ladno sam koristio risiver od starog wifi misa, a nisam ni primetio. :)

:wall:

Otvorio sam dispjut za telefon i dobio sam odgovor da sacekam jos devet dana i ako ne dodje telefon da ce mi refundirati novac. Da li bi trebalo na to da odgovorim?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Tebi za 5 dana istice dispute..tako da ne znam kako mozes 9 dana da cekas? Mozda misli da ga otkazes?

Evo sto mi pise
e6b0ed0d7d98d36ea592e87d8c8bed07.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Jel poručivao neko memorijsku skoro, treba mi jedna od 16 ili 32gb

sent from SM-G900F

Ipak cu pazariti kod nas, sa garancijom i bez čekanja 16GB UHS1 900RSD
Hvala u svakom slucaju
sent from SM-G900F

U shenzenu ;)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Pokusao da kupim telefon i traze mi dodatne neke stvari, alipay sifru, pa citav broj[emoji15] kartice da ukucam, pa mi odbije validan broj kao pogresan wtf i na kraju je blokira.
Morao sam appeal da pisem, saljem sliku licne i kartice, i izvod iz banke i sad jos da cekam 1-3 dana?!?

Inace imam 93 porudzbine jos od 2013te, nisam od juce
Sent from my Z5

Poslednja izmena:
Nikola, jel su stigle one posiljke s pocetka decembra?

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

26.12 naruceni kablovi neki bez broja za pracenje danas stigli..ovo mi je rekord pogotovo za robu bez broja..dok jos 2 posiljke od 11.11 nisu dosle

Meni je juče stigla neka maska kupljena sredinom novembra, tako da ne kradu postari, samo budite strpljivi

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Dokle je stigla BG carina? Zna li neko (jel' zvao da pita)? Hvala!

Nikola, jel su stigle one posiljke s pocetka decembra?

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Jeste jedan od kablova i jedna kapa, sve pocetak novembra....jos 2 ostale

Sent from my Z5

Koristim tako nesto vec dugo , najvaznije je spoljasnji senzor postaviti u hladovinu i dalje od kuce/zgrade da bi imao realne podatke

Vrh Dno