Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

ja odatle kupujem, mozes pogledati I sa ebaya ako ti je lakse

Sent from my mobile

Vidim da prodaju i GP recyco po dobrim cenama.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

***, stižu li vam stvari u zadnje vreme?
Naručio 01.12, nema još uvek, piše da je 12.12 dispatched overseas, i to je to..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pisano 50x na zadnjih 5 strana ;)

meni samo jedan paket je za sada :
2016-12-31 23:16:26 【北京】Shipped by air
Ostali svi jos nisu ni posli, svi poruceni 21.decembra

Sve naruceno krajem novembra, stiglo krajem decembra, od pola dolara do 20 vrednosti

Kako majku mu..onda su ovo moje ukrali postari 100 posto..

Porudzbe: 1x 17.11, 2x30.11 prvo je stigla jedna od 30.11, pa ona od 17.11, a u medjuvremenu i ova od 30.11 pristigla na carinu (26.12.) . sad imam jednu od 13.12. i jednu od juce, sitne stvari bez trackinga.

Ja imam jedan telefon narucen 11.11, shipped by air 20.11 i nije stigao. Sjutra cu dispjut da otvorim nena sto..

Sent from my MI 5 using Tapatalk

RB123793589SG nema promjene...

Singapurska pošta... I meni je ludovao tracking i mirovao dok nije isplivao na carini... Probaj prvo sa extend purchase protection na 10 dana pa onda dispute...

EDIT: destination Armenia? Meni je stajalo Srbija.

Poslednja izmena:
Odmah cu dispjut, za kolegu sam narucio telefon, pa ako stignw uplaticu im pare. Da je za mene cekao bih, ovako necu. Narucio sam preko 10 telefona kod njih, poslao sam im pet poruka i dobio sam samo generic odgovore...

koja glupost

posiljka od 11.11.2016.
pisalo da je napustila china 16.11.2016.

i danas promena stanja da je 17.11.2016. stiglo na aerodrom NTesla :-devil-:

Screenshot_2017-01-04-12-42-24-045_yqtrack.app.png

Stigao mi je ovaj bežični miš Rapoo koji je neko ovde preporučio, ali sa njim nije došao i bežični adapter.
Da li imate preporuku za neki jeftini?
Ili makar šta da kucam u pretragu a da odgovara ovom mišu?
Ja sam uzeo isto ovaj miš, ali imam problem kad god upalim komp, on ne radi dok ne izvučem pa vratim onaj mali priključak. Nakon toga sve normalno radi.

Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk

Meni je radio. Sad me nešto zeza kompjuter (USB ulazi, ugasi se i tastatura i žični miš) pa ne mogu opet da proverim to.

Ma ćuti, sad nemam ni baterije, a i sat je prestao da mi radi... Sutra moram kupiti dve, dok ne nabavim punjač i punjive baterije.
Jel ima neko predlog za to?

Mislio sam da napravim sutra "whitebox" (iz znatiželje) pa ću slikati miša i okačiti tada.

Uglavnom, lepo leži u ruci, po dužini je za jedan centimetar manji od A4Tech Bloody V7, a po širini su tu negde. Lagan je (bez baterije), materijal je dobar, onaj gde ide dlan i prsti je matiran i veoma prijatan. Levi i desni dugmići su dobri i glasni kao i V7, bočni su gumeni i meni prijaju i tihi su. Skrol mi se čini da je malo ulevo namešten i ima neki šupalj zvuk dok se koristi (kao da šušti) ali nije glasan. Po telu je bilo sitnih ogrebotina, kao i na slajderima (kao da je korišćen, a nije), na šta sam video u opisu da su se neki žalili.

Sve u svemu, za 3$ ja sam zadovoljan (ovako, dok ga još nisam probao). Ja sam ga uzeo samo za upravljanje iz kreveta dok je ekran na TV-u (uglavnom gledanje filmova).
Devojka je oduševljena i kaže da joj savršeno leži u ruci, pa možda uzem i njoj jedan za laptop.
Ja imam ovaj već skoro dve godine, služio mi je za rad na mašinama za servis, dve godine sa istom baterijom :) sad sam zagubio negde usb prijemnik pa kontam da ću naruciti još jedan. Ne znam da li postoji neka zamena...

Onda mi punjač i ne treba :D
Imaš posebno da uzmeš prijemnik. Video sam na aliexpress-u kad sam mislio da ne ide uz miša.

Gledao sam malopre, nema... A na popustu je Rapoo sad pa sam narucio 2 komada. Imaš link od prijemnika? Da osposobim i trećeg. :)

Ima li jos neko zastoj iz kine? :D

2016-12-15 22:42:09.0 leaving Beijing Airport going to next airport/seaport

Poslednje mi je od 15 decembra da krece uskoro. Jedino ako nije brodom posao :D

Da li je taj novac SKINUT ili je rezervisan? Ako je skinut, idi u banku (ako je Intesa ili RF, mozes i pozvati call centar, da ne gubis vreme u poslovnici) i pitaj da li ima nedospelih refunda (u Intesi se ne vide vise! ranije je bilo dobro sto se vide u nedospele obavezi Refunds/Credit, samo sto im treba vremena da proknjize, sada ne) ili da pises reklamaciju na vise naplacen iznos, ako nema.

Posto me Dwayne pitao na PM, da vide i ostali, ako budu u slicnoj situaciji za refund.
Banka je samo mediator, u stvari i manje od toga u ovom slucaju, tako da nista banka posebno ne dokazuje, vec vi. Posto je online transakcija, sto vise screenshota, screenshot e-mailova itd.
Sve to prilozite, i kazite naplatili su vise, nisu nista vratili, a proslo je dovoljno vremena.

Za ovakve stvari vredi biti u Intesi ili RF, jer su ipak ozbiljne i velike banke. Meni su jednu reklamaciju resili za nedelju dana.
Ponavljam, banka nije vas advokat ;) Ona ce proslediti dokaze dalje, dobice i ona neke dokaze verovatno (za kontraargument) koje ce proslediti vama za dalju raspravu (los izbor reci uz ideju da nije vas advokat? :D).

Ja mislim da u ovom slucaju samo jos uvek se ne vidi refund na kartici, posto je Intesa u pitanju.

^ Koliko traje rešavanje ovakvog spora u BI ili RF? Popunjava li se ručno obrazac u BI? To su mi rekli u kol centru za kartice BI, mada sam pitao za chargeback.
Alfa, jesi imao chargeback zahtev i koliko je trajao?

Imao sam samo jednom, trajao je svega nedelju dana.
Ali umeju chargebacks da potraju i mesecima.

Nazad
Vrh Dno