Guzva je...ja cekam stvari od 11.11***, stižu li vam stvari u zadnje vreme?
Naručio 01.12, nema još uvek, piše da je 12.12 dispatched overseas, i to je to..
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Tracking?Ja imam jedan telefon narucen 11.11, shipped by air 20.11 i nije stigao. Sjutra cu dispjut da otvorim nena sto..
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Singapurska pošta... I meni je ludovao tracking i mirovao dok nije isplivao na carini... Probaj prvo sa extend purchase protection na 10 dana pa onda dispute...RB123793589SG nema promjene...
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Ja sam uzeo isto ovaj miš, ali imam problem kad god upalim komp, on ne radi dok ne izvučem pa vratim onaj mali priključak. Nakon toga sve normalno radi.Stigao mi je ovaj bežični miš Rapoo koji je neko ovde preporučio, ali sa njim nije došao i bežični adapter.
Da li imate preporuku za neki jeftini?
Ili makar šta da kucam u pretragu a da odgovara ovom mišu?
Ja imam ovaj već skoro dve godine, služio mi je za rad na mašinama za servis, dve godine sa istom baterijomMa ćuti, sad nemam ni baterije, a i sat je prestao da mi radi... Sutra moram kupiti dve, dok ne nabavim punjač i punjive baterije.
Jel ima neko predlog za to?
Mislio sam da napravim sutra "whitebox" (iz znatiželje) pa ću slikati miša i okačiti tada.
Uglavnom, lepo leži u ruci, po dužini je za jedan centimetar manji od A4Tech Bloody V7, a po širini su tu negde. Lagan je (bez baterije), materijal je dobar, onaj gde ide dlan i prsti je matiran i veoma prijatan. Levi i desni dugmići su dobri i glasni kao i V7, bočni su gumeni i meni prijaju i tihi su. Skrol mi se čini da je malo ulevo namešten i ima neki šupalj zvuk dok se koristi (kao da šušti) ali nije glasan. Po telu je bilo sitnih ogrebotina, kao i na slajderima (kao da je korišćen, a nije), na šta sam video u opisu da su se neki žalili.
Sve u svemu, za 3$ ja sam zadovoljan (ovako, dok ga još nisam probao). Ja sam ga uzeo samo za upravljanje iz kreveta dok je ekran na TV-u (uglavnom gledanje filmova).
Devojka je oduševljena i kaže da joj savršeno leži u ruci, pa možda uzem i njoj jedan za laptop.
Gledao sam malopre, nema... A na popustu je Rapoo sad pa sam narucio 2 komada. Imaš link od prijemnika? Da osposobim i trećeg.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Zato sam i rekao da nemanema??
ima koliko hoces ali je skuplji od misa :zgran:
https://www.aliexpress.com/item/Ori..._5&btsid=bab22191-e4e7-4dfc-939b-f1f3c9886a33
Da li je taj novac SKINUT ili je rezervisan? Ako je skinut, idi u banku (ako je Intesa ili RF, mozes i pozvati call centar, da ne gubis vreme u poslovnici) i pitaj da li ima nedospelih refunda (u Intesi se ne vide vise! ranije je bilo dobro sto se vide u nedospele obavezi Refunds/Credit, samo sto im treba vremena da proknjize, sada ne) ili da pises reklamaciju na vise naplacen iznos, ako nema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari