Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

I ja sam imao start shipment 22og pa još nije došao, ko zna kako to putuje [emoji4] i to isto u 13:31

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Verovatno i jeste 22. POLETEO iz Pekinga. Mozda i jeste kod nas vec, to vec mozemo samo da nagadjamo. Ne mora da znaci, meni je jedan paket 20 dana prosao od tog dela do pojave kod carine.

Njemu je paket baš preleteo put, ja se iskilavih, ovaj još i nije los, prethodni došao u utorak, sredu, od 11.11.
Screenshot_20161224-191457_1.jpg

Sta znam, meni je bukvalno svaki paket gde je shipping preko China registered airmail "leteo" 2, 3, 4 dana zavisno dal hvata vikend i sl. Kapiram da je ovo kod mene u utorak, sredu. Mada videćemo još.

Evo meni je onaj kabl od juče stigao danas u izmenicnu postu, znači u utorak je kod mene. Plus, preko holandske pošte poslato 21,ko čeka isti datum, danas stiglo u postu, takodje ga očekujem u utorak.

Sta znam, meni je bukvalno svaki paket gde je shipping preko China registered airmail "leteo" 2, 3, 4 dana zavisno dal hvata vikend i sl. Kapiram da je ovo kod mene u utorak, sredu. Mada videćemo još.
Kako znas da je AIRMAIL? Ja imam isti tip tracking broja za China airmail i obican China registered mail.
Airmail ne zanima da li je vikend ili ne ;)

Piše u ali aplikaciji. Kad odeš na porudžbinu pa tracking pise ko je carrier.

Meni pise za jednu sent by air zadnji status od pre 14 dana :)

Pao avion i gubi mu se svaki trag? [emoji14]

sent from P9 lite

Danas se ponadam da ce da dodje neka posiljka od 11.11 sto je ostala ali nista..izgleda da je to postar uzeo..4 posiljke..nerealno je da do 5 decembra dodje 6 a od toga nijedna....

Ništa nije nerealno u ovo doba, kad se najmanje nadas dodje. Ponedeljkom i teško da može da dodje jer ako pristigne za vikend, tek se u ponedeljak šalje u gpc ovde u zemun, pa onda dalje do lokalne pošte, ja čekam za sutra 2 komada koja su došla u subotu/nedelju u izmenicnu postu.

Meni su dva paketa za vikend bas prosla carinu, i danas su mi stigla.

Eto vidiš, meni nikad do sada, nisam ni znao da radi carina nedeljom.. Kul za ubuduće da se nadam i ponedeljkom[emoji4]

Nisam ja ni siguran da rade stvarno.... nesto mi kaze da namerno jedan dan kasne sa update-om!

Stigle mi neke sitnice bez trackinga danas, ovo sa trackingom sto sam postovao jos ni traga ni glasa

Sent from my Z5

Carina ne radi nedeljom, mislim da su tek skoro počeli i subotom da rade

Okej je za to sto imate tracking broj i ne verujem da vam je to od 11.11

Jutros stigle slusalice narucene 11.11 [emoji4]

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Rekord kod mene: Stigao mi Netac SSD za 9 dana od kako sam ga naručio. NL Post.

Ako stigneš napiši koji komentar o SSD-u kad ga isprobaš.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

Ima li bilo koji razlog da se on uzme? Na Ali-u ne samo da ne verujem za SSD kvalitet, vec i cene nisu normalne ;)

Sad sam proverio i 120gb se krece oko 48,5 dolara.
Za te pare ovde uzmem sa 3 godine garancije.

Pa u principu nema, jer ovde na akcijama jeftini SSD imaju maltene istu cenu kao i ovi sa Alija, a dobijem i dve godine garancije. I garancija je jedini razlog da gledam kupovinu ovde, ne mislim da su Kingston, Ocz ili neki treći kvalitetniji od ovih kineskih. Jeftina potrošna elektronika, potpuno mi je svejedno koju etiketu ima.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

To je drugo..ja ne znam sta da radim sa ovima bez trackinga

2016-12-27 02:05:00 Prijem
kad klikenm na treking zadnje pise ovo ^
al mi nije jasno zasto je avioncic i dalje nacrtan ko da nije krenulo iz orgin country?

Imam situaciju gde sam narucio 5 stvari a 3 su mi prosle dok 2 nisu gde sam "zloupotrebio" kupon 4 dolara na preko 20$..znate pricu.
Pise da ce mi novac biti vracen...danas kontaktiram Ali support i oni mi kazu da novac nisu ni uzimali jer je porudzbina otkaza u toku 24 sata i da vidim sa bankom...
Banka mi je skinula ceo iznos kao da su svih 5 prosli. Sta da radim ?

Nazad
Vrh Dno