Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Види овако. Продавац је у обавези да ти да број за праћење. То је за почетак доказ да је послао робу. Исто тако доказ да је роба испоручена на адресу купца. Е што они хоће да зараде, па ставе најнижу могућу цену, то је њихов проблем. Не треба то злоупотребити!

+1
Karma je čudo, ne valja je izazivati.

A ja nisam pametan šta da radim. Poslao sam Kinezu mejl da su mi sa PP vratili više novca i treba da mu uplatim razliku, on mi u međuvremenu preko Ali poruka pošalje zahtev da te pare vratim, isproziva me, onda mi pozove ovog drugara na čiju sam adresu poručio i u 5 ujutro ga istrese iz kreveta... Mamicu mu bezobraznu, sad tražim neki online Unicef da njima uplatim te pare pa da mu pošaljem printscreen.

Shvatice tvoj drug da ti nisi njegov drug :D

Jel ti to 26000-ti po redu besmislen post? Ups, nije još :d

Ne, nije ni prvi. Tvoj je tek 311. besmisleni.

Status:
Closed
Reminder:
We regret to inform you that the recent use of coupon(s) in your order has been identified as being in violation of the guidelines outlined in our General Rules for Coupon Use. (http://activities.aliexpress.com/adcms/help-aliexpress-com/coupon_usage.php) Your order will be cancelled, and any payments you have made (excluding any fees or charges which you have made to third parties) will be returned to your account.

Zasto se ovo desilo? iskoristio sam kupon na drugom akauntu od 4 dolara preko 20 za nove korisnike...naravno ali support ne zna nista da kaze nego samo laze i izmislja...

Verovatno si platio istom karticom koju si koristio na ranijem nalogu.

Pa ne ozb? :-\ :-\ Sta sam trebao da uradim....sto je jos cudnije 2 transakcije su prosle a dve ne.. Kako mi se sada vrsi povracaj novca? Da nece zabrljati nesto, ili da ne vrate uopste?

Probaj da im objasniš situaciju, reci sve to za karticu. Mogao bi da kažeš da nisi mogao da se setiš lozinke na prošlom nalogu pa si zato pravio novi (i/ili ti je hakovan mejl ili nisi mogao da resetuješ lozinku. Ako nećeš ovo onda se pravi da nisi znao za reset).
Ništa od ovog ne važi ako si uporedo koristio oba naloga sa istom karticom.

Realno, ovo je samo tvoja krivica i njihova je dobra volja da ti izađu u susret. Ali probaj, ništa ne gubiš.

Pa da novi je korisnik samo sam platio istom karticom.... 2 porudzbine prosle 2 ne...
Da li neko zna da li ce mi vratiti pare jer tamo u oom chatu niko ne zna nista...i pricaju stici ce mi mejl kao

Pa taj "novi" si ti u oba slučaja? :D
To što su 2 prošle ti je dovoljan bonus.

Vratiće ti pare kad prodaje procedura.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Sta je bolje da kazem kinezu da pise manju cenu ili gift?

Inace ja nisam nigde video popust za nove korisnike cak sam googlo cupone na internetu al nigde nisam video da ima reedeam copuon

I da li je normalno da 24h treba da se verifikuje pejment

Poslednja izmena od urednika:
Jel ima neko da ceka jos posiljke od 11.11? Poslednju sam primio 1 decembra i od tada vise nista...jos 4 treba da mi stignu

I ja takodje cetiri jos cekam, nista....

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Tri kod mene.

Kod mene jedna od 11.11., a stigle 3 koje su kupljene negde 23. :)
A jedna od 18. novembra kupljena, 18. vec registrovana kao posiljka u Kini - tek 20. decembra izasla iz Kine!

meni je prekjuce stigla posiljka 11.11, china post registrovana. problem je sto posiljka sedi u pekingu 10 i vise danadana na aerodromu dok ne poleti, plus sva ova guzva, plus dok je on posalje i to stigne do momenta kada krene ka evropi i eto 40 dana, cekam jos 7 posiljki sto registrovanih, sto preko neregistrovane kine, singapura, 4px, i ostalih, nista jos nije doslo.
edit: lazem, stigla je jedna neregistrovana kineska, narucena 14.11, ostalo jok.

Poslednja izmena:
da li je normalno 20-40 dana za free shipping (registred post mail) ili je to sad zbog nove godine?
i da li moze da stigne ranije nego oni ovo pisu da se ograde u slucaju kasnjenja?

Pa evo ja ti kažem 40ak dana kineskom registrovanom, bio i 11.11 i crni petak, i vrv nova godina, inače uvek Max 3 nedelje..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Poručio sam neke led sijalice, ukupna vrednost 36e. Vidim da su na carini od 10.12, jel to normalan period?

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

I ja sam se smorio, vec skoro 20 dana cuci na aerodromu u pekingu, a kupio 19.11.
d5f8968412c471e3e5e574a56887cf8f.jpg

Sent from my Z5

Poslednja izmena:
Po ovom je odleteo 17-og, verovatno je u ponedeljak kod nas.

Meni se paket nikada na aerodromu nije zadržao duže od 3 dana.

5813239ee5d9066d1ced5fc7da86bdbb.jpg

Odleteo 17.? Ne, 17. nije ni prosao prvu kontrolu u Kini. 22. je mozda poleteo, ali ne znam odakle gledas, po ovome ne mogu biti siguran ni da je tada poslat.

Zar nije star shipment znak da je odleteo, to je status 10000061? Komentarisao sam Nikolin post.

Ja sam imao status start shipment 22-og i malopre je stiglo kod nas.

776ec4b0ae83725375932171dea3bed7.jpg

Nazad
Vrh Dno