Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Pre nego što otvoriš dispute, pogledaj da ti nisu naknadno zamenili tracking u orderu, tj prvo stavili taj pogrešan, pa onda drugi ispravan.

Koliko kostaju te stvari za koje dobijate lazne brojeve? Ne mozete ocekivati pravi broj za nesto od par dolara to je nerealno.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Хтео бих сад за 11.11 да купим Miband 2, па ме занима како иде са овим попустима и купонима. Сада је цена око 30€. Видим да тад нуде за ~23€, али када га додам у корку цена буде 30€. Како да купим са попустом.

Послато са 8070 уз помоћ Тапатока
To nije nikakav popust..za 20 dolara ima i sada..to je samo taj digao cenu na 30 pa spusta ma 20....izmisljotine

Znao sam i ocekujes pravi broj pa nema sanse na gearbestu i everbayingu preko 40 dolara broj za pracenje.

Ali na Aliexpress-u ima velike sanse, negde treba da se doplati, a negde je vec uracunat u cenu. Pricam za artikle ispod 10$, pa cak i one od par $.

Poslednja izmena:
Za ovaj paket od 7$ sam platio shiping 2,5$, dobijao sam prave brojeve za sličan iznos nije mi prvi put da kupujem.
Na fasttech ima opcija free shiping i doplata od 1,5$ za tracking number. Pa nije ni taj broj 100 dukata.

Poslednja izmena:
Svasta je moguce...mozda i da je taj postar pogresio a ovi prihvatili posiljke jer su stigle dzabe..ko zna...a malo verovatno mi je moguce da je bas kinez napisao neki tudji tracking broj od nekog ko je narucivao iz bas njegove radnje iz srbije..pa nismo tako veliki...

Niste prvi koji pominju takve slucajeve.

Nije nikakva greska. I ja sam imao taj problem, i samo sam išao odma na dispute da je netačan tracking code i kinezi su odma počeli da pišu da otkažem dispute i da će poslati novi. Svakako ne mogu da vas *****u. Odma dispute.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Razmišljam da naručim miš razer deathadder, biće nekih 20tak dolara sad 11.11 neko imao iskustva sa miševima iz kine?

Sent from my Sony Xperia Z5 Compact

Evo javila se oba Kineza. Dragi bala bla ...... žao nam je itd... u globalu dobio sam lažne brojeve od nekih iz Srbije pa se izvinjavaju dali su mi prave brojeve preko kojih se ne može ptatiti pošiljka. Nije problem u čekanju nego prave zabunu bez veze, nije mi prva pošiljka bez pravog broja. Ne vidim razlog za davanjem tuđih brojeva.

Znao sam i ocekujes pravi broj pa nema sanse na gearbestu i everbayingu preko 40 dolara broj za pracenje.

sta to pričaš? 40 dolara broj za praćenje???
pa ako kupujes stvar od pola kubika i 100 kila onda da

ako si mislio daza robu preko 40$ vrednosti dobijaš broj za praćenje besplatno onda si opet u krivu :-devil-:

Tako je na GB i EB

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Svasta je moguce...mozda i da je taj postar pogresio a ovi prihvatili posiljke jer su stigle dzabe..ko zna...a malo verovatno mi je moguce da je bas kinez napisao neki tudji tracking broj od nekog ko je narucivao iz bas njegove radnje iz srbije..pa nismo tako veliki...
Ko god da prihvati paket na trackingu mora pisati ime onog na koga je adresiran.

To nije nikakav popust..za 20 dolara ima i sada..to je samo taj digao cenu na 30 pa spusta ma 20....izmisljotine

ajde ponisani samo jednog koji prodaje Miband 2 za 20$ sada pa da ti poverujemo

@Dejan.
kod GB je to dobro urađeno, dobiješ sliku paketa sa svojom adresom i TN :)

Poslednja izmena:
Razmišljam da naručim miš razer deathadder, biće nekih 20tak dolara sad 11.11 neko imao iskustva sa miševima iz kine?

Sent from my Sony Xperia Z5 Compact

Ima kopija i originala, procitaj obavezno feedback I ako vidis da radi sa Synapse uzmi taj.
Ako mozes da biras, uzmi bez kutije, mozda prodjes bez naplate carine (tj poreza). Sa kutijom 99% placas dazbine.

Poslednja izmena:
Najjače do sada, toliko o 11.11.

Prilozi

• Gilje.jpg
    Gilje.jpg
    81.5 KB · Pregleda: 208
Sta ti znaci ova slika objasni?Ja kupujem stalno pre nedelju dana zadnji put.Jel vidis da se doplacuje za registrovanu posiljku dzabe nema za manje od 40dolara broj za pracenje!

a ti mislis da telefon Xiaomi mi Max košta manje od 40$ :d:smash::-devil-:

Ko god da prihvati paket na trackingu mora pisati ime onog na koga je adresiran.
3 paketa ove godine, potpisale komsije za mene :) Jedan ima ovlascenje pa zvanicno i sme, ali ostali ne :) Na DHL trackingu se vidi da je neko drugi potpisao, i skinuo sam PDF potpisa, lepo se vidi njihov potpis ;)
To je samo za DHL, za obicne pakete skoro nikada ja ne primim, ali tu su azurniji i jedva daju da i cale uzme u posti moj paket.

Cisto kazem iskustvo.

koja je sad fora sa master card karticama komercijalne banke i plaćanjem? dobio sam aktivacioni kod od banke za onu bezbednu kupovinu i trebalo bi da aktiviram na sajtu itd.i to mi je jasno. e sad, to je dinarski račun, a cena je u evrima. da li je to problem i mora da bude devizni račun? po kom kursu menja u dinare?

Sent from Windows 10 PC

Mislim da je po ovom iz kolone Efektiva.

Nema to nikakve veze koliko kosta, neko kakav je prodavac. Ja sam narucio bezicne slusalice pre 17 dana, oko 5-6e, dobio broj za pracenje, Singapurska posta, onaj sa slovima i brojevima, i sve je islo kako treba. Kad je stiglo kod nas, lepo pise na carini, pa otprema, pa onda otprema do moje poste, pa od moje poste do mene i urucenje, sa mojim imenom i prezimenom. Uz to nisam platio ni shipping.
To sve zavisi od prodavca da li ce da ti da broj sa kojim mozes da pratis do urucenja tebi, ili samo u drzavi iz koje se salje ili ce ti dati lazni broj za pracenje. Na to utice cena proizvoda, ali nema pravila da ako nesto kosta manje od 10e da ce onda sigurno dobiti lazni broj ili samo broj za pracenje u drzavi.

Najjače do sada, toliko o 11.11.

Svi su povećali cene, ali bas svi zbog 11.11. Neke stvari koje sam imao u listi želja, nenormalno su skočile cene...Uglavnom tako varaju te da je 90% popust [emoji3] A u stvari ga prodaju po istoj ceni [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upravo tako. Kolega me zamolio da ponovo porucim neki silk za pecanje kojim je super zadovoljan i koji je kostao $10 sa shippoingom, trenutno mu je cena $22, a sutra ce biti (gle cuda) $9.99 :D

Nazad
Vrh Dno